Deuren

Voordeuren, achterdeuren en binnendeuren

Aan de voordeur van een woning, herken je de bewoner. Een uitspraak die vaak bevestigd wordt. Want we willen graag onze woning een eigen karakter en uiterlijk geven door het kiezen van de voordeur die bij onszelf past. Zoveel mensen, zoveel voorkeuren. Daarom biedt Van der Vlugt een groot assortiment deuren, geproduceerd door het befaamde deurenmerk Weekamp. Talloze modellen, van modern tot klassiek, verkrijgbaar in meerdere materialen, alle kleuren, met ruimte voor persoonlijke voorkeuren en wensen.

Kunststof, aluminium en hout

Van der Vlugt biedt u de keuze uit voordeuren en achterdeuren van kunststof, aluminium of hout. Onze binnendeuren zijn gemaakt van hout. Alle deuren hebben enkele belangrijke overeenkomsten: hoogwaardige kwaliteit, geproduceerd volgens hedendaagse methodes en eisen en perfect afgewerkt. Met als resultaat veilige, onderhoudsarme en isolerende deuren.

Als lid van SKG garanderen wij kwalitatief hoogwaardige deuren, voorzien van het politiekeurmerk Veilig Wonen en KOMO-keur. Kwaliteit en veiligheid zijn uitermate belangrijk, zeker bij voor- en achterdeuren. Overtuig u zelf door in één van onze showrooms het veiligheidsbeslag en de constructie te bekijken van onze deuren en kozijnen.

Meer weten?

De keuze uit buitendeuren en binnendeuren, die wij u bieden, is zo groot dat we onmogelijk alles hier kunnen laten zien. Vergeet daarbij ook niet dat u uw eigen voorkeuren zelfs kunt laten uitwerken in uw nieuwe voordeur. Kom daarom naar onze showroom en bespreek met onze adviseurs de mogelijkheden, de voordelen en financieringsregelingen.

Nu al meer weten? Gebruik dan dit formulier.