Beglazing

Glas en isolatieglas

Van der Vlugt biedt niet alleen kozijnen voor al uw ramen en deuren, ook voor de beglazing bent u bij ons aan het juiste adres. In overleg met onze experts kunt u bepalen welk type glas voor u de optimale soort is.

Beglazing / Isolatieglas met zonwering

Van der Vlugt levert veel verschillende soorten glas. Isolatieglas met een zeer hoge isolatiewaarde, HR++ glas, glas dat wel de warmte maar niet kou binnen laat, geluidsisolerend glas, brandwerend glas, gelaagd en gehard glas en zonwerend glas. Elke soort beglazing levert u veel voordeel op en kan in elk kozijn worden gemonteerd. U kunt zelfs tússen bepaalde ruiten zonwering of raamdecoratie laten plaatsen. Vraag naar Screenline® van Pilkington™

Lagere energierekening

Met onze kunststof kozijnen, voorzien van het juiste isolatieglas, verhoogt u de isolatiewaarde van uw woning. Hierdoor is er minder energie nodig om binnen de gewenste temperatuur te bereiken en kunt u dus besparen op uw energiekosten. Zo verdient de investering in isolatieglas zichzelf terug!

Ook aan het uiterlijk is gedacht: door het gebruik van zwarte afstandhouders in de spouw, is de uitstraling van isolatieglas verbeterd en valt het zelfs niet eens meer op dat het dubbel glas is.

Vakkundige plaatsing

Onze experts weten alles over glas en isolatieglas. Uiteraard zorgen zij ook voor vakkundige plaatsing van het glas, in elk type kozijn.

Meer informatie?

Over glas en isolatieglas is veel informatie te vinden. Vul dit formulier in voor meer informatie. Voor goed advies en duidelijke uitleg staan onze experts voor u klaar in onze showroom. Kom daarom naar Van der Vlugt in Velserbroek.