VELUX dakramen

Dakramen van VELUX: altijd een prima keuze

Beroemd, bekend en populair: dakramen van VELUX. Afhankelijk van de mogelijkheden en uw persoonlijke wensen, kunt u kiezen voor tuimelvensters, uitzettuimelvensters, balkonvensters of dakramen voor vlakke daken. Het merk en de montage door Van der Vlugt staan garant voor extra wooncomfort en woongenot.

Raamdecoratie

VELUX biedt bijpassende raamdecoratie, in allerlei uitvoeringen, gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen in veel verschillende decoratieve dessins. Rolgordijnen, horren, buitenzonwering, geplisseerde gordijnen, jaloezieën of verduisteringsgordijnen: stuk voor stuk passende producten die eenvoudig in uw VELUX dakraam zijn aan te brengen, altijd passen en de voordelen opleveren die u zoekt.

Diverse oplossingen voor zonwering voor de VELUX dakramen vindt u op www.velux.nl.

Kracht van de combinatie

De experts van Van der Vlugt zijn altijd op de hoogte van de voordelen en mogelijkheden van alle VELUX producten. Daarnaast zorgt Van der Vlugt voor het gehele traject, van advies en inmeten tot en met montage en afwerking. VELUX en Van der Vlugt: een ijzersterke combinatie!

Meer weten?

Vul dan dit formulier in of bezoek onze showroom en bekijk de verschillende dakramen van VELUX. Onze adviseurs staan voor u klaar!