Balkonbeglazing 3 - Van der Vlugt Velserbroek - Kozijnen en Zonwering
Balkonbeglazing 5 - Van der Vlugt Velserbroek - Kozijnen en Zonwering
Balkonbeglazing 2 - Van der Vlugt Velserbroek - Kozijnen en Zonwering

Balkonbeglazing: voor onder uw veranda of op uw balkon

Balkonbeglazing: Schuifdraaisysteem

Mevrouw van Hensbergen uit IJmuiden ziet haar veranda met balkonbeglazing als een extra kamer. Ze heeft de verlichte en verwarmde ruimte dan ook volledig ingericht met tafels, stoelen, kasten en zelfs een tv. Met winderig weer schuift ze alleen de binnenste vier panelen van haar schuifdraaisysteem open, zodat ze beschut van het buitenleven kan genieten: óók in het voor- en najaar. Of de panelen van het balkonglas nu open of dicht zijn, er is altijd vrij zicht op de tuin.

Balkonglas: Schuifsysteem

Beglazing is behalve een uitstekende toepassing om een balkon te beschermen tegen wind, kou en regen, dus ook ideaal te gebruiken onder een veranda. U kunt kiezen uit een schuifdraaisysteem en/of een schuifsysteem  en wij adviseren u graag.

“Naast het balkonglas heeft Van der Vlugt ook een veranda en twee spiekozijnen geplaatst. Dit nam in totaal een paar dagen in beslag. Dat vonden we absoluut geen probleem, want we wísten dat we bij Van der Vlugt goed zaten. Zij hebben namelijk al eerder ons hele huis voorzien van kunststof kozijnen, kunststof ramen en een kunststof voordeur.”

Balkonbeglazing aanschaffen?

  • beschermd tegen wind en regen;
  • gemakkelijk en flexibel;
  • keuze uit een schuifsysteem en/of een schuifdraaisysteem.
Van der Vlugt Velserbroek

Balkonbeglazing aanschaffen?

Wilt u net als mevrouw van Hensbergen uit IJmuiden balkonbeglazing aanschaffen? Of bent u gewoon benieuwd naar de mogelijkheden en de prijzen van onze balkonbeglazing? Neem dan contact met ons op of bezoek onze showroom aan de Broekerdreef 134-140 in Velserbroek.

Thanks!

On ze showroom is open van maandag tot en met zaterdag. Wij werken op dit moment graag op afspraak zodat u voldoende ruimte heeft om veilig onze showroom te bekijken samen met onze adviseur. Bel of mail ons voor een afspraak, advies op maat of maak gebruik van ons contactformulier.

Van der Vlugt Velserbroek team