Dakkapel voor meer ruimte - Van der Vlugt Velserbroek - Kozijnen en Zonwering
Meer woonruimte met een dakkapel - Van der Vlugt Velserbroek - Kozijnen en Zonwering
Dubbele dakkapel Haarlem - Van der Vlugt Velserbroek - Kozijnen en Zonwering

Dakkapel voor meer licht en ruimte op zolder

Bent u op zoek naar meer ruimte in uw woning? Neem dan uw zolder eens onder de loep. Met een dakkapel creëert u namelijk vrij eenvoudig extra kamers. Zo verruilt u een donker rommelhok voor één of twee ruime lichte slaap- of hobbykamers.

Onze dakkapellen worden -nadat we zijn komen inmeten- op maat gemaakt. Al snel staan we met een dieplader voor de deur om uw aanschaf in z’n geheel op uw woning te tillen. Met speciaal ontwikkelde hijsogen (die schade tijdens transport en montage voorkomen) takelen we uw dakkapel het dak op. Binnen één dag is de klus geklaard. Onze vakkundige monteurs werken zowel de binnen- als buitenkant keurig af en nemen het sloopafval mee.

Dakkapel met hoge isolatiewaarde

Onze dakkapel is dankzij het gebruik van hoogwaardige materialen sterk isolerend. Standaard passen we onderhoudsarme kozijnen (Schüco) toe. U kiest uit maar liefst 150 kleuren en structuren. Desgewenst werken wij uw dakkapel af met ingebouwde binnenverlichting.

Dakkapel volgens bouwbesluit

Kortom: u heeft een ruime keuze in uitvoering, uiterlijk en afwerking van de dakkapel. Wij creëren graag samen met u een sterk isolerende, duurzame, onderhoudsarme én weersbestendige dakkapel die past bij de stijl van uw woning. Vanzelfsprekend voldoet uw aanwinst aan de laatste eisen van het Bouwbesluit (vraag naar het dakkapel certificaat).

Zonwering voor dakkapel

Ventileren op zolder is geen probleem met de onderhoudsarme draaikiepramen. Bang dat uw raambekleding stuk waait of nat wordt? Plaats dan Screenline® zonwering tússen het isolatieglas. Zeker al u de zolderkamer gebruikt als slaapkamer zijn bijvoorbeeld (elektrische) rolluiken een uitstekende optie: koel, insectenvrij en verduisterend.

Voordelen dakkapel

  • Meer licht en ruimte;
  • Op maat gemaakt en binnen één dag geplaatst;
  • Zeer hoge isolatiewaarde;
  • Duurzaam, onderhoudsarm en weerbestendig;
  • Uw woning stijgt in waarde;
  • 15 jaar garantie op uw dakkkapel.
Van der Vlugt Velserbroek

Dakkapel aanschaffen?

Heeft u behoefte aan meer licht en ruimte op zolder? Overweeg dan een dakkapel met kunststof kozijnen. Neem contact met ons op of bezoek onze showroom aan de Broekerdreef 134-140 in Velserbroek. We laten u geheel vrijblijvend de mogelijkheden zien.

Thanks!

Onze showroom is helaas gesloten, maar we blijven u graag van dienst!

Heeft u vragen over onze producten, dienstverlening of eventuele afspraken met ons, neem dan contact op via ons contactformulier

Staat er een montagedatum of een opname bij u thuis gepland, dan gaat die door zoals afgesproken.

Van der Vlugt Velserbroek team