Dakramen

We hadden het er al vaker over gehad om de slaapkamer van onze oudste zoon naar zolder te verplaatsen. Maar omdat het daar erg donker is en we wellicht zouden gaan verhuizen stelden we deze beslissing steeds uit. Toen we vorig jaar besloten in ons jaren 30 huis te blijven wonen, hebben we de stap alsnog gezet. We belden Van der Vlugt met de vraag wat de mogelijkheden zijn van het plaatsen van een nieuw dakraam.

Dakraam plaatsen van topmerk ROTO

Mevrouw Peters uit Haarlem kreeg bezoek van een verkoopadviseur van Van der Vlugt die haar drie keuzes voorlegde: een tuimelraam, toptuimelraam of een uitzettuimelraam. Alle dakramen zijn van het Duitse topmerk ROTO, dus mevrouw Peterse zat sowieso goed.

Tuimelramen:

De tuimelramen van ROTO hebben een centrale as. Deze dakramen zijn ideaal om licht binnen te laten en te ventileren. Tevens is het tuimelraam naast de standaard handbediening ook in een elektrische uitvoering leverbaar.

Toptuimelramen:

Als u een toptuimelraam laat plaatsen, kunt u rechtop staand genieten van het uitzicht. Het scharnier is geplaatst op een derde van het raam waardoor u een panoramisch uitzicht krijgt.

Uitzettuimelraam:

Als u een uitzettuimelraam laat plaatsen, is het grote voordeel dat het scharnierpunt bovenaan het raam zit. De vleugel draait volledig naar buiten dus wanneer het dakraam openstaat, heeft dit geen invloed op uw leefruimte!

“Ik heb alle drie de ramen in de showroom bij Van der Vlugt in Velserbroek bekeken en bediend. Eerst overwoog ik een gewoon tuimelraam, maar  mede op advies van de verkoopadviseur hebben we toch gekozen voor een toptuimelraam. De scharnieren zitten op eenderde. Dat heeft niet alleen als voordeel dat ik de ramen eenvoudig kan lappen, onze zoon die al bijna 1,70 meter is, kan nu rechtopstaand naar buiten kijken 

ROTO dakraam aanschaffen?

Komt u uit Heemstede, Bennebroek, Santpoort-Noord, Uitgeest, Haarlem, Velserbroek of waar dan ook in de regio Velsen / Kennemerland? En wilt u net als mevrouw Peterse uit Haarlem ook meer daglicht op zolder of bent u benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen van onze ROTO dakramen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of bezoek onze showroom aan de Broekerdreef 134-140 in Velserbroek.

Voordelen dakraam:

  • 10 jaar fabrieksgarantie;
  • verschillende type dakramen incl. ventilatiestanden;
  • optioneel: raamdecoratie, zonwering, horren en rolluiken;
Informatie aanvragen Brochure aanvragen