Roto Middentuimelraam - dakramen - Van der Vlugt Velserbroek - Kozijnen en Zonwering
Roto Dakraam - Van der Vlugt Velserbroek - Kozijnen en Zonwering
Dakramen meer licht - Van der Vlugt Velserbroek - Kozijnen en Zonwering

Dakraam plaatsen van topmerk ROTO

“We hadden het er al vaker over gehad om de slaapkamer van onze oudste zoon naar zolder te verplaatsen. Maar omdat het daar erg donker is en we wellicht zouden gaan verhuizen stelden we deze beslissing steeds uit. Toen we vorig jaar besloten in ons jaren 30 huis te blijven wonen, hebben we de stap alsnog gezet. We belden Van der Vlugt met de vraag wat de mogelijkheden zijn van het plaatsen van een nieuw dakraam.”

Mevrouw Peters uit Haarlem kreeg bezoek van een verkoopadviseur van Van der Vlugt die haar drie keuzes voorlegde: een tuimelraam, toptuimelraam of een uitzettuimelraam. Alle dakramen zijn van het Duitse topmerk ROTO, dus mevrouw Peterse zat sowieso goed.

Tuimelramen:

De tuimelramen van ROTO hebben een centrale as. Deze dakramen zijn ideaal om licht binnen te laten en te ventileren. Tevens is het tuimelraam naast de standaard handbediening ook in een elektrische uitvoering leverbaar.

Toptuimelramen:

Als u een toptuimelraam laat plaatsen, kunt u rechtop staand genieten van het uitzicht. Het scharnier is geplaatst op een derde van het raam waardoor u een panoramisch uitzicht krijgt.

Uitzettuimelraam:

Als u een uitzettuimelraam laat plaatsen, is het grote voordeel dat het scharnierpunt bovenaan het raam zit. De vleugel draait volledig naar buiten dus wanneer het dakraam openstaat, heeft dit geen invloed op uw leefruimte!

Voordelen dakraam

  • 10 jaar fabrieksgarantie;
  • Verschillende type dakramen incl. ventilatiestanden
  • Optioneel: raamdecoratie, zonwering, horren en rolluiken;

ROTO dakraam aanschaffen?

Komt u uit Heemstede, Bennebroek, Santpoort-Noord, Uitgeest, Haarlem, Velserbroek of waar dan ook in de regio Velsen / Kennemerland? En wilt u net als mevrouw Peterse uit Haarlem ook meer daglicht op zolder of bent u benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen van onze ROTO dakramen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of bezoek onze showroom aan de Broekerdreef 134-140 in Velserbroek.

Thanks!

Onze showroom is helaas gesloten, maar we blijven u graag van dienst!

Heeft u vragen over onze producten, dienstverlening of eventuele afspraken met ons, neem dan contact op via ons contactformulier

Staat er een montagedatum of een opname bij u thuis gepland, dan gaat die door zoals afgesproken.

Van der Vlugt Velserbroek team