Hörmann garagedeuren - Van der Vlugt Velserbroek - Kozijnen en Zonwering
Hörmann garagedeuren donkergroen - Van der Vlugt Velserbroek - Kozijnen en Zonwering
Hörmann garagedeuren wit - Van der Vlugt Velserbroek - Kozijnen en Zonwering

In iedere garage hoort een Hörmann garagedeur

Zware stalen garagedeuren die hard dichtklappen, hebben plaatsgemaakt voor sterk isolerende, elektrische Hörmann garagedeuren. U kiest de uitvoering, structuur en kleur die past bij de stijl van uw woning.

Van der Vlugt is officieel Hörmann dealer en biedt u een rijk assortiment aan garagedeuren. Van sectionaal garagedeuren, Berry-kanteldeuren, openslaande garagedeuren en zijdelingse sectionaal deuren tot garageroldeuren. Het is maar net wat er het beste bij uw situatie past. De een gebruikt de garagedeur om de auto in te stallen, de ander ziet het meer als een opslagplaats en is gebaat bij een loopdeur zodat de grasmaaier of fiets er even snel doorheen kunnen.

Sectionaal garagedeur

De meest verkochte garagedeur is de sectionaaldeur. Deze trekt zichzelf via een rails recht naar boven, tot onder het plafond. Dit scheelt al snel 70 cm aan ruimte in de garage. Behalve deze ruimtebesparing ín de garage heeft u er vóór de garage ook voordeel van: u parkeert de auto tot pal tegen de garagedeur.

Garagedeuren met optilbeveiliging

U hoeft de auto niet uit om de auto in de garage te zetten. U bedient de afstandsbediening en de deur opent en sluit elektrisch. Geruisloos, zodat u niemand in de vroege ochtend of ’s avonds laat wakker maakt. Voor inbrekers hoeft u dankzij de optilbeveiliging en binnenvergrendeling niet bang te zijn.

Voordelen Hörmann garagedeuren:

 • sterk isolerend;
 • beschermd tegen inbrekers en weersinvloeden;
 • elektrisch te bedienen;
 • geruisloze bediening;
 • verschillende uitvoeringen, structuren en kleuren;
 • 10 jaar garantie op het deurblad.
Van der Vlugt Velserbroek

Hörmann garagedeuren actie 2021

Per 1 maart is de RenoMatic garagesectionaaldeur de Hörmann actiedeur van 2021 voor uw garage. Deze garagedeur heeft dubbelwandig geïsoleerde, 42 mm dikke panelen voor een hoge warmte-isolatie en goede stabiliteit. De garagedeur is inclusief ProMatic aandrijving met moderne BiSecur-radiotechniek.

De actieformaten van deze garagedeuren zijn:

 • 2375 x 2000 mm
 • 2375 x 2125 mm
 • 2500 x 2000 mm
 • 2500 x 2125 mm
 • 2500 x 2250 mm

U heeft de keuze uit twee sectionaaldeuren:

 1. Een sectionaaldeur met M-profilering (houtnerf structuur) in 6 actiekleuren en 3 actiedecors. Deze RenoMatic sectionaal garagedeur kost slechts €949* ex. montage.
 2. Een sectionaaldeur met L-profilering (gladde structuur) in 6 actiekleuren en 3 actiedecors. Deze RenoMatic sectionaal garagedeur kost slechts €1149* ex. montage.

Meer weten over deze Hörmann actie? laat u informeren in de showroom en vraag naar de actievoorwaarden*.

Meer weten over Hörmann garagedeuren?

Bent u uw oude zware metalen garagedeur zat en bent u op zoek naar een veilige en isolerende garagedeur. Neem dan vrijblijvend contact met ons op of bezoek onze showroom aan de Broekerdreef 134-140 in Velserbroek.