Kunststof voordeuren groen - Van der Vlugt Velserbroek - Kozijnen en Zonwering
Van der Vlugt VelsKunststof voordeuren blauw - Van der Vlugt Velserbroek - Kozijnen en Zonweringerbroek
kunststof voordeur - Van der Vlugt Velserbroek - Kozijnen en Zonwering

Voordeuren met onderhoudsarm kozijn

Uw voordeur is de entree van uw woning. Het is belangrijk deze toegang hermetisch gesloten te houden voor ongenode gasten. Maar een voordeur heeft meer vereisten: deze moet isoleren en ook nog passen bij de stijl van uw woning. Dat kan allemaal met onze voordeuren. U stelt ze namelijk volledig zelf samen.

Van kleur, structuur, grepen, ornamenten, deurklinken, panelen en (sier)glas tot brievenbussen en deurbellen. U bepaalt zelf de uitstraling van uw voordeur. Het aantal raampjes, de plek ervan en het soort isolatieglas dat u erin wilt… u kiest wat u mooi vindt.

Kunststof voordeur van hout

En het mooiste van alles: het lijkt een houten deur, maar het is een kunststof voordeur met bijpassende onderhoudsarme kozijnen. Zéker als u kiest voor de LIGNA structuur. Deze vlammende houtnerf structuur geeft een voordeur van kunststof een volwaardige houtuitstraling. Maar dan met een betere isolatie, minder onderhoud en een lagere prijs.

Veiligheid voorop bij een buitendeur

Net als op onze achterdeur, keukendeuren, balkondeuren en openslaande deuren zijn ook onze voordeuren standaard voorzien van SKG*** deurbeslag. Hierdoor is zelfs de populaire inbraakmethode ‘kerntrekken’ verleden tijd. Het mag duidelijk zijn dat al onze onderhoudsarme deuren voldoen aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen.

Voordeur met Hollandse onderdorpel

De kers op de taart bij onze voordeuren is de Hollandse onderdorpel. Deze lijkt van natuursteen, maar is van kunststof. De unieke dorpel is sterk isolerend en zeer interessant geprijsd. U kiest de kleur antraciet of zwart.

Voordelen voordeuren

  • Volledig zelf samen te stellen;
  • Sterk isolerend (uw energierekening daalt)
  • Inbraakwerend (standaard SKG*** deurbeslag)
  • Altijd een passend onderhoudsarm kozijn;
  • Keuze uit 150 kleuren en structuren
  • Voorzien van het VKG keurmerk;
  • Nooit meer schilderen;
  • 15 jaar garantie op de voordeur, de kleur/structuur en de montage.
Van der Vlugt Velserbroek

Bezoek de showroom in Velserbroek

Woon u in de buurt van Zaanstad, Velsen, IJmuiden of Haarlem en bent u op zoek naar een isolerende voordeur, achterdeur, balkondeur of openslaande tuindeuren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en bezoek onze showroom aan de Broekerdreef 134-140 in Velserbroek.

Thanks!

On ze showroom is open van maandag tot en met zaterdag. Wij werken op dit moment graag op afspraak zodat u voldoende ruimte heeft om veilig onze showroom te bekijken samen met onze adviseur. Bel of mail ons voor een afspraak, advies op maat of maak gebruik van ons contactformulier.

Van der Vlugt Velserbroek team