Nieuw in ons assortiment: ROTO dakramen

Geplaatst op 26 oktober 2016

roto dakramen - van der vlugt velserbroek - kozijnen en zonwering

Bij Van der Vlugt is goed niet goed genoeg. Zodra er verbeteringen te behalen zijn, pakken we dat met beide handen aan. Daarom zijn we van de Velux dakramen overgestapt naar ROTO dakramen. Gewoon omdat deze Duitse topper een bijbehorende kwaliteit levert.

Dakraam met gratis verduisteringsgordijnen

Onze ROTO dakramen zijn volledig van kunststof. Dit heeft niet alleen als groot voordeel dat ze onderhoudsarm zijn, ze zijn ook nog eens sterk isolerend. Een groot pluspunt is dat deze dakramen gemakkelijk bedienbaar zijn én standaard voorzien zijn van veiligheidsglas. Als kers op de taart krijgt u tot 1 december gratis verduisteringsgordijnen bij de aanschaf van uw ROTO tuimelraam, toptuimelraam en uitzettuimelraam.

Meerdere typen dakramen

Laat u inspireren in de showroom. We hebben verschillende typen dakramen waar al onze binnendienstmedewerkers en monteurs uitvoerig in getraind zijn.

Tuimelramen:

De tuimelramen van ROTO hebben een centrale as. Deze dakramen zijn ideaal om licht binnen te laten en te ventileren. Tevens is het tuimelraam naast de standaard handbediening ook in een elektrische uitvoering leverbaar.

Toptuimelramen:

Als u een toptuimelraam laat plaatsen, kunt u rechtop staand genieten van het uitzicht. Het scharnier is geplaatst op een derde van het raam waardoor u een panoramisch uitzicht krijgt. Wist u dat het toptuimelraam bovendien een driepuntsluiting heeft? Een veilig gevoel!

Uitzettuimelraam:

Als u een uitzettuimelraam laat plaatsen, is het grote voordeel dat het scharnierpunt bovenaan het raam zit. De vleugel draait volledig naar buiten dus wanneer het dakraam openstaat, heeft dit geen invloed op uw leefruimte! En qua veiligheid zit u perfect. Al onze uitzettuimelramen zijn standaard voorzien van een vierpuntsluiting.

Kom langs in onze showroom

Neem vrijblijvend contact met ons op als u meer wilt weten over ROTO dakramen. U bent natuurlijk meer dan welkom in onze showroom. Onze adviseurs vertellen u graag over de mogelijkheden en u krijgt alle gelegenheid om de verschillen tussen een tuimelraam, toptuimelraam en uitzettuimelraam te ontdekken. Wenst u behalve extra licht ook meer ruimte? Vraag onze adviseurs dan naar de mogelijkheden van een dakkapel op uw woning.