Aluminium vouwwand - Van der Vlugt Velserbroek - Kozijnen en Zonwering
vouwwanden - Van der Vlugt Velserbroek - Kozijnen en Zonwering
Vouwwanden aluminium - Van der Vlugt Velserbroek - Kozijnen en Zonwering

Vouwwanden: flexibiliteit ten top

“Toen ik mijn oog op dit appartement in Zandvoort liet vallen, speelde ik meteen al met het idee om het balkon bij de huiskamer te betrekken. Ik keek op Google wie in de buurt me daarbij kon helpen. Ik kwam uit bij Van der Vlugt. Later bleek dat zij ook alle kunststof kozijnen van het appartementencomplex geplaatst hebben.”

Vouwwanden: flexibel in gebruik

Carla Poel kende de vouwwanden als toepassing voor onder een veranda en als een mogelijkheid om bijvoorbeeld ruimtes flexibel in te verdelen. Ze ontdekte dat een vouwwand ook een uitstekende oplossing is om haar balkon bij haar woning te betrekken, met mooi weer. Bij minder weer zorgt haar vouwwand voor een perfecte isolatie tegen geluid en temperatuurverschillen.

Meer ruimte en licht met een vouwwand

Carla merkte direct dat ze met haar vouwwand behalve veel meer ruimte, ook meer licht creëerde. De pui die voorheen bestond uit een raam en een loopdeur was onderaan dicht omdat er een verwarming tegenaan zat. Nu is er een witte 3-delige geïsoleerde vouwwand tussen de huiskamer en het balkon geplaatst. De verwarming is verhuisd naar de muur.

“Vooral in het voor- en najaar heb ik de glazen vouwwand veel open staan. Mijn leefruimte is daardoor veel groter. Ik loop eenvoudig van binnen naar buiten. Met de vouwwand volledig open zit ik in de huiskamer dus tóch buiten. In de winter zet ik de deur regelmatig op een haakje zodat ik frisse lucht binnenkrijg. Dan profiteer ik vooral van het extra licht.”

Bereik een industriële uitstraling met een aluminium vouwwand

Door het stoere aluminium dat in verschillende kleuren te verkrijgen is, bereikt u met een vouwwand al snel een industriële uitstraling in uw woning. De slanke aluminium profielen in combinatie met dubbelglas zorgen ook voor een goede isolatie. En op warme dagen kunt u de hele pui openzetten en de woning in één klap verbinden met uw gezellige zomerse tuin.

Voordelen vouwwand

  • meer licht en ruimte;
  • uw vouwwand is in alle kleuren verkrijgbaar;
  • gemakkelijk te bedienen en perfect geïsoleerd.

Vouwwand aanschaffen?

Wilt u net als Carla Poel uit Zandvoort een vouwwand voor uw balkon of veranda aanschaffen? Of bent u gewoon benieuwd naar de mogelijkheden en de prijzen van onze vouwwanden? Neem dan contact met ons op of bezoek onze showroom aan de Broekerdreef 134-140 in Velserbroek.

Thanks!

Onze showroom is helaas gesloten, maar we blijven u graag van dienst!

Heeft u vragen over onze producten, dienstverlening of eventuele afspraken met ons, neem dan contact op via ons contactformulier

Staat er een montagedatum of een opname bij u thuis gepland, dan gaat die door zoals afgesproken.

Van der Vlugt Velserbroek team