Duurzaam renoveren met onderhoudsarme kozijnen

Het Klimaatakkoord van Parijs is er helder over: In 2030 moet de CO2-uitstoot met 50% procent gereduceerd worden. En in 2050 met 95 procent. Dat betekent onder meer energieneutraal bouwen. Dus staat u voor het duurzaam renoveren van uw woning!

Met isolerende kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien maakt u een prachtig duurzaam begin. Warmte die het huis niet verlaat in de winter hoeft u namelijk niet extra op te wekken. Zeker met het juiste isolatieglas, behaalt u daarmee een hoop winst. Zowel voor het milieu als voor uw portemonnee: uw energierekening daalt.

Energie Kozijn, het kozijn van de toekomst

Omdat wij toekomstgericht zijn, hebben wij samen met Schüco het meest ideale kozijnprofiel ontwikkeld. Het LivIng profiel kent meerdere uitstralingen en heeft maar liefst 7 isolatiekamers waardoor de isolatiewaarde zeer hoog is. Wie de verduurzaming van de woning écht serieus aan wil pakken, kiest voor ons Energie Kozijn. Simpelweg omdat u niet beter kunt krijgen. Dit is het best isolerende onderhoudsarme kozijn gebaseerd op het 120 mm diepe profiel van Hollands Blok of Hollands Facet, gecombineerd met triple isolatieglas. Het Energie Kozijn isoleert maar liefst 40% beter dan de huidige generatie kunststof kozijnen (hierbij gaan we uit van Schüco CT70: Hollands Accent met HR++ glas).

Subsidies voor kunststof kozijnen

Omdat onderhoudsarme kozijnen in combinatie met isolatieglas bijdragen aan een verminderde CO2-uitstoot, kunt u bij de overheid onder gunstige omstandigheden geld lenen via de Energiebespaarlening. Om u extra te motiveren om duurzame keuze te maken verleent de overheid verschillende subsidies. Kijk op Subsidiewijzer of u voor subsidie in aanmerking komt.

duurzaam verbouwen - Van der Vlugt Velserbroek - kozijnen en zonwering-Verstandig isoleren

Kunststof kozijnen zijn duurzame kozijnen

  • Sterk isolerend (uw energierekening daalt);
  • Voor productie is geen houtkap nodig;
  • Lange levensduur (tot wel 50 jaar);
  • Tot 10x recyclebaar;
  • Weinig onderhoud (geen verf en schoonmaakmiddelen nodig).
Van der Vlugt Velserbroek

Duurzaam renoveren

Woont in de buurt van Velserbroek, Haarlem, Heemskerk, IJmuiden of Beverwijk en wilt u uw woning renoveren? Bedenk hoe dit duurzaam kan. Met bijvoorbeeld zonnepanelen, sedum op uw (garage)dak, een WTW-systeem of kunststof kozijnen renoveert en verbouwt u toekomst proof. Wij denken graag met u mee. Neem daarom vrijblijvend contact met ons op of bezoek de showroom aan de Broekerdreef 134-140 in Velserbroek.