Isolatieglas met glas in lood - Van der Vlugt Velserbroek - Kozijnen en Zonwering
HR++ isolatieglas - Van der Vlugt Velserbroek - Kozijnen en Zonwering
Kunststof ramen met isolatieglas - Van der Vlugt Velserbroek - Kozijnen en Zonwering

Besparen met het juiste isolatieglas

Heeft u last van warmtelekken in huis? De kans is groot dat dit door de beglazing komt. HR++ glas of triple glas lost dit probleem op. Met het juiste isolatieglas verbetert u uw woongenot, verlaagt u uw energierekening en verhoogt u de waarde van uw woning.

U kunt wel sterk isolerende kunststof kozijnen kiezen, maar het is van belang dat u hier ook het juiste glas bij kiest. Anders waait u nóg van de bank. Met HR++ glas en triple glas blijft de gestookte warmte heerlijk in huis hangen. De energierekening loopt terug. Dit is goed voor uw portemonnee én het milieu.

Veel verschillende soorten isolatieglas

De keuze van isolatieglas is ruim. Van HR++ isolatieglas, triple glas, brandwerend glas, zonwerend glas, anti-reflecterend glas, verwarmd glas, warmtewerend glas tot geluidswerend glas, doorvalveiligheid glas, gehard glas en gelaagd glas. Wilt u uw glas-in-lood ramen niet kwijt? Geen enkel probleem, dan vatten we deze in isolatieglas of maken we het na.

Screenline® tússen het glas

Zelfs voor raamdecoratie tússen het isolatieglas draaien wij onze hand niet om. Dankzij Screenline® van Pilkington maken vocht, vet, wind en vuiligheid geen kans op uw raamdecoratie. Vooral handig in de keuken en de badkamer.

Ug-waarde van LivIng profielen van Schüco

De Ug-waarde geeft aan hoeveel warmte er door het glas verloren gaat. Met onze onderhoudsarme kozijnen op basis van LivIng profielen van Schüco in combinatie met triple glas (Energie Kozijn) gaat er amper nog warmte verloren:

Ug-waarde van kunststof kozijnen in combinatie met

enkel glas 5,8
dubbel glas 2,8
HR++ glas 1,1
triple glas 0,5

Voordelen isolatieglas:

  • minder stookkosten;
  • lagere energierekening;
  • hoger wooncomfort;
  • waardestijging van uw woning;
  • keuze uit verschillende soorten;
  • met LivIng profiel en triple glas creëert u het Energie Kozijn;
  • dankzij energiebesparing kans op subsidie;
  • vakkundige montage.
Van der Vlugt Velserbroek

Isolatieglas aanschaffen?

Woont u in de buurt van Velserbroek, Haarlem, Heemskerk, IJmuiden of Beverwijk? En overweegt u om isolatieglas te laten plaatsen in ramen en/of deuren? Of bent u gewoon benieuwd naar de prijzen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of bezoek onze showroom aan de Broekerdreef 134-140 in Velserbroek. We adviseren u graag.