Zekerheden

Wij noemen graag onze 7 zekerheden waar u op kunt rekenen als klant van Van der Vlugt:

1.   Wij zijn aangesloten bij het VKG waarborgfonds

U weet als particuliere klant zéker dat u zaken doet met een betrouwbare partij. Wij voldoen namelijk aan de strenge eisen van de branchevereniging VKG. Zo zijn onder andere uw betaling en de uitvoering van uw order geborgd.

2.   Grote showroom met A-merk producten

U heeft bij ons een ruime keuze uit een uitgebreid assortiment van A-merk producten die u een langdurig gebruiksgenot, garantie en service garanderen. U bent van harte welkom om in onze showroom inspiratie op te komen doen. Bekijk de verschillende product opstellingen, raak ze aan en probeer ze uit!

3.   Montage door eigen personeel

U bent verzekerd van een uitstekende montage van uw product. Wij hebben onze monteurs zélf aangenomen, ingewerkt en opgeleid. Ze hebben stuk voor stuk jarenlange ervaring in onze sector en voldoen in alle opzichten aan de strenge eisen die overkoepelende organisaties en keurmerken aan de montage stellen.

4.   150 kleuren en verschillende structuren

U profiteert bij ons van een ongekende ruime keuze aan kleuren en structuren. Wij laten uw wens ten aanzien van kleur, combinatie van kleuren en structuren graag in vervulling gaan.

5.   Familiebedrijf: we bestaan ruim 60 jaar

Wij zijn een familiebedrijf in hart en nieren. Dat merkt u aan onze ervaring, onze betrokkenheid en onze focus op de lange termijn. Wij geven gedegen advies en richten ons op een langdurige relatie. Dus ook in de toekomst staan we voor u klaar

6.   Lange garantie op producten en montage

U profiteert van een garantietermijn tot maar liefst 15 jaar op uw product, de kleur/structuur en de montage ervan. U geniet dus een lange periode zorgeloos van uw product. In geval van calamiteiten valt u simpelweg terug op onze garantievoorwaarden en onze service afdeling.

7.   Kwaliteitsgarantie vanuit diverse certificeringen en keurmerken

U hoeft zich geen zorgen te maken over met wie u zaken doet, de kwaliteit van onze producten en de montage hiervan. Onafhankelijke certificerende organisaties beoordelen ons bedrijf namelijk met regelmaat op talloze onderdelen.