Werkwijze Van der Vlugt

We hopen dat onze website, of een bezoek aan onze showroom in Velserbroek u geïnspireerd hebben voor een vervolgstap met ons. In dat geval leggen we graag onze werkwijze in vijf stappen van inspiratie naar montage bij Van der Vlugt voor!

De werkwijze van Van der Vlugt – van inspiratie naar montage in 5 stappen

1. U wint woonadvies op maat in bij onze adviseur

In een persoonlijk adviesgesprek –bij u thuis of in onze showroom– worden uw wensen besproken en wordt de situatie bij u thuis bekeken. Uit dit gesprek volgt een persoonlijk woonadvies op maat, inclusief vrijblijvende offerte, die we graag met u bespreken.

2. Wij komen technisch inmeten

Valt onze offerte binnen uw budget en gaat u akkoord met ons advies, dan maken wij een inmeetafspraak bij u thuis. De inmeting wordt gedaan door onze werkvoorbereider Rob. De maten worden exact opgemeten, zodat uw gekozen woningverbetering straks precies past!

3. Productie in moderne Nederlandse fabriek

In de Select Windows fabriek in Noord-Holland gaan we aan de slag om uw gekozen kozijnen, ramendeurenschuifpui of andere woningverbetering op maat te produceren.

4. Wij bespreken de montage planning met u

Tijdens de productieperiode maken we in overleg met u een heldere montageplanning. Ook leggen we uit hoe de montage in zijn werk gaat en spreken we een week af waarop de monteurs van Van der Vlugt bij u thuis aan de slag gaan. Twee weken van te voren bespreken we met u de exacte montage dag en tijd.

5. Uw woonwens wordt werkelijkheid

Op de afgesproken dag monteert ons eigen montageteam bij u thuis. Zo’n verbouwing doet u niet dagelijks, maar onze VKG Keurmerk gecertificeerde monteurs monteren netjes en snel en leveren alles keurig op, zodat u gelijk kunt genieten!