Zakelijk

Zoekt u als projectonwikkelaar, woningcoöperatie, ZZP’er of aannemer Kunststof kozijnen? Wij werken al lange tijd professioneel samen met deze partijen voor het leveren van kozijnen. Wanneer u ons de gewenste maten doorgeeft, ontvangt u een uitgebreide offerte op maat. Door onze snelle levertijden kunt u uw klantenkring snel bedienen.

Werkwijze

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden en prijzen voor het leveren van kunststof kozijnen? Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op voor een kennismakingsafspraak.
Na het inleveren van de tekening met gewenste kozijnen en maten zullen we snel kunnen schakelen met offerte. Vervolgens bestellen we bij onze fabriek in Noord-Holland waar we met korte levertijden werken.

Offerte aanvragen

U kunt hieronder gratis een offerte aanvragen.

Detaillering

We voorzien u graag van tekeningen en detaillering van onze kunststof kozijnen U kun hiervoor contact opnemen via info@vandervlugt.nl of bellen met 088 97 22 100.

Referentie projecten

Wij tonen graag met trots enkele van onze referenties uit ons ruime portfolio van reeds opgeleverde projecten in de regio Haarlem en Kennemerland. Naast vele foto’s van onze projecten van kunststof kozijnen, schuifpuien en voordeuren bij particulieren, kunt u hier ook de ervaringen lezen van onze klanten. Bent u na het zien van deze referenties nieuwsgierig geworden? Neem contact met ons op of bezoek vrijblijvend onze showroom aan de Broekerdreef 134 – 140 in Velserbroek.

De Doorneberg

Dennekoplaan

Kennemerhave

Moerberg Flat

Obs Juliana

Prattenburg

Ruyterstraat