Keurmerk, service, garantie

Het is altijd verstandig de kwaliteit, garantie, service en betrouwbaarheid van verschillende aanbieders te onderzoeken; zeker bij een investering in kozijnen voor uw woning. Van der Vlugt is aangesloten bij branchevereniging VKG en werkt uitsluitend met A-kwaliteitsproducten. Wij weten waar we het over hebben en voorzien u van deskundig advies op maat, dus vraag gerust naar onze keurmerken en onze voorwaarden voor service en garantie. U kunt ook altijd vragen naar referenties.

VKG Keurmerk

Zowel de kunststof kozijnen, het productieproces in de Select Windows fabriek en onze monteurs hebben dan ook het VKG Keurmerk. Dit houdt in dat de onafhankelijke partij het VKG (Vereniging Kunststof Gevelelementenindustrie) de kwaliteit controleert. U bent ervan verzekerd dat uw kunststof kozijnen vakkundig door onze eigen monteurs geplaatst worden en dat u recht heeft op garantie en het Waarborgfonds. Daarnaast is Van der Vlugt in het bezit van het VKG Keurmerkcertificaat. Dit certificaat vertegenwoordigt de genoemde zekerheden en garanties. Als consument bent u daarom bij ons zeker van duurzame kunststof kozijnen.

VKG Keurmerk certificaat 2024 - van der Vlugt

Garantie voorwaarden Van der Vlugt:

  • 15 jaar garantie op kunststof kozijnen;
  • 15 jaar garantie op kleur/structuur;
  • 2 jaar garantie op deurbeslag;
  • 2 jaar garantie op het hang- en sluitwerk;
  • 10 jaar garantie op isolatieglas;
  • 10 jaar garantie op montage;
  • voorzien van het VKG Keurmerk.

Garantie overige producten

Op elk product dat u bij ons aanschaft zit garantie. Het verschilt per product en soms ook per onderdeel. Ook op de montage verlenen wij garantie en mocht u na het verlopen van de termijn tegen problemen aanlopen, dan helpen we u ook nog graag! Neem dan contact op via het service formulier op deze website.

Service

Mocht er onverhoopt toch iets mis gaan met de kozijnen, dan raden wij u aan om contact met ons op te nemen. U kunt ons bellen, of gebruik maken van het service formulier op de website. Houdt hierbij altijd het papierwerk met uw klantnummer, besteldatum en dergelijke bij de hand.