Kunststof achterdeur bij schuifpui - Van der Vlugt Velserbroek - Kozijnen en Zonwering
Kunststof achterdeur met raam - Van der Vlugt Velserbroek - Kozijnen en Zonwering
Kunststof achterdeur schuurdeur - Van der Vlugt Velserbroek - Kozijnen en Zonwering

Kunststof achterdeur als snelle achterom

Vaak zien we dat mensen een onderhoudsarme achterdeur kiezen voor de snelle achterom. Net als onze voordeuren zijn ook achteredeuren volledig zelf samen te stellen. U kiest kleur/structuur, ornamenten, panelen, tierelantijnen, glas en soort isolatieglas zodat de deur past bij de stijl van uw woning.

Raamdecoratie in achterdeur

Is uw achterdeur tevens keukendeur? Deze hoeft niet wagenwijd open te staan om te luchten. Maakt u vooral geen zorgen over uw raamdecoratie, onze Screenline® raamdecoratie zit keurig opgesloten tússen het isolatieglas zodat wind, vuil en vet geen schijn van kans maken. Met een draaikiepraam naast uw keukendeur lucht u eenvoudig in de kiepstand.

Isolerende en inbraakwerende achterdeur

Onze achterdeur leveren wij met bijpassende kunststof kozijnen in de kleur die u wenst. In de Select Windows fabriek versterken we de Schüco profielen met staal zodat ze behalve isolerend ook inbraakwerend zijn. We passen standaard SKG*** deurbeslag toe zodat uw achterdeur voldoet aan de eisen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen.

Kunststof achterdeur die op hout lijkt

Uw onderhoudsarme achterdeur is van kunststof maar heeft de looks van een houten achterdeur. Dit komt onder andere door het gebruik van verdiepte profielen, een rechte hoekverbinding (Hollandse Hoek®) en een keuze uit 125 kleuren/structuren.

Ranke slanke scharnieren op achterdeur

Wist u dat de ontsierende scharnierkapjes die voorheen aan de buitenkant van een kunststof deur zaten tegenwoordig standaard rond en smal zijn. Als finishing touch van uw achterdeur plaatsen we graag voor u de Hollandse onderdorpel. Een sterk isolerende dorpel die optisch gelijk is aan een natuurstenen dorpel.

Voordelen kunststof achterdeur

  • Kunststof achterdeur met de looks van hout;
  • Volledig zelf samen te stellen;
  • Sterk isolerend (Schüco);
  • Inbraakwerend dankzij SKG** deurbeslag;
  • Altijd een passend onderhoudsarm kozijn;
  • Keuze uit 150 kleuren en structuren;
  • Unieke Hollandse onderdorpel;
  • Voorzien van het VKG keurmerk;
  • Nooit meer schilderen;
  • 15 jaar garantie op de achterdeur, de kleur/structuur en de montage.
Van der Vlugt Velserbroek

Bezoek de showroom in Velserbroek

Woont u in de buurt van Velserbroek, Haarlem, Heemskerk, IJmuiden of Beverwijk en overweegt u een onderhoudsarme achterdeur? Neem dan contact met ons op en bezoek onze showroom aan de Broekerdreef 134-140 in Velserbroek. Ook voor voordeuren, balkondeuren en openslaande deuren bent u van harte welkom.