Werken bij Van der Vlugt

Bij Van der Vlugt staat alles in het teken om de klant een nóg beter woongenot te bieden. Daar doen ze geen concessies in. Nooit! Dat is waarom dit familiebedrijf al ruim 60 jaar bestaat.

Van der Vlugt werkt enkel met topproducten. De basis van een kunststof kozijn bestaat uit Schüco profielen, terrasoverkappingen zijn van Weinor en het isolatieglas van Pilkington. Natuurlijk met de service- en garantievoorwaarden die bij een topmerk horen.

Van der Vlugt mentaliteit

Maar met alleen deze A-merken ben je er nog niet. De monteurs moeten de beloften die de klant vanuit de showroom krijgt, wel waar weten te maken. Omdat de medewerkers allemaal dezelfde mentaliteit hebben, lukt dit steeds opnieuw. Ook de gereedschappen zijn tiptop in orde. Bovendien worden alle monteurs standaard VKG opgeleid en als ze meer of andere vaardigheden willen ontwikkelen, kan dat intern.

Goede opleidingsmogelijkheden

Wij willen medewerkers laten groeien. En dan op zo’n manier dat een monteur tot zijn 70ste kan blijven werken. Daarom werken wij bijvoorbeeld met een vacuüm- en tilkraan. Niemand wordt er wijzer van als een monteur thuis komt te zitten met rugklachten. Wij zorgen goed voor je. Onze monteurs hoeven niet voor dag en douw aan de andere kant van het land te staan. Alle particuliere klanten bevinden zich in groot Kennemerland. Lekker dichtbij. En dat in combinatie met goede opleidingsmogelijkheden. Alle ingrediënten om te solliciteren zijn ruimschoots aanwezig.

Wil jij werken bij Van der Vlugt?

Wij zijn altijd op zoek naar goede (eerste) monteurs en verkoopmedewerkers. Eigenaar Hein van der Vlugt maakt graag tijd voor een goed gesprek. Neem gerust contact met hem op of bel 088-97 22 100 als jij jezelf bij Van der Vlugt ziet of als je meer wilt weten over kunststof kozijnenramendeuren en schuifpuien. Of over veranda’s of zonwering.

Van der Vlugt Velserbroek - Showroom

Vacatures

Van der Vlugt is succesvol dankzij de keuze van kwalitatief hoogwaardige producten die woningen verbeteren met als core business het verkopen, leveren en monteren van kunststof kozijnen. Het vakmanschap en kwaliteitsbewustzijn van onze medewerkers heeft er mede voor gezorgd dat wij groeien. Daarom zijn we per direct op zoek naar: