kunststof deuren - Van der Vlugt Velserbroek - Kozijnen en Zonwering
kunststof deuren 2 - Van der Vlugt Velserbroek - Kozijnen en Zonwering
Openslaande deuren met binnenzonwering - Van der Vlugt Velserbroek - Kozijnen en Zonwering

Inbraakwerende kunststof deuren

Of u nu op zoek bent naar een onderhoudsarme voordeur, achterdeur, balkondeur of openslaande tuindeur; wij zorgen ervoor dat u de juiste keuze maakt. Behalve sterk isolerend zijn al onze deuren onderhoudsarm (nooit meer schilderen), inbraakwerend (standaard SKG***) en duurzaam (recyclebaar).

Als u het niet weet, ziet u het niet: onze deuren zijn niet van hout gemaakt, maar van kunststof. Doordat de kozijnen in 150 kleuren/structuren verkrijgbaar zijn, een gelijkliggende aanslag hebben en voorzien zijn van een rechte hoekverbinding (Hollandse Hoek®) is het verschil met hout met het blote oog niet te zien. Zelfs de scharnierkapjes waar voorheen een kunststof deur aan te herkennen was, zijn verleden tijd. Op alle deuren leveren wij ronde scharnieren.

Verschil houten en kunststof deur

Het grootste verschil tussen een houten en kunststof deur is dat kunststof niet gevoelig is voor weersinvloeden. Hout zuigt water op waardoor deuren klemmen en kraken. Zeker als houten deuren al wat ouder zijn, ontstaan kieren waardoor de isolatiewaarde ver te zoeken is. Bovendien is het een koud kunstje om er een koevoet tussen te steken.

Inbraakveilige deuren

Kunststof reageert niet op vocht of kou. Onze deuren zijn gemaakt op basis van Schüco profielen die we in de Select Windows fabriek rondom versterken met staal. Hierdoor is het eenvoudig om inbrekers én tocht buiten de deur te houden. Al onze buitendeuren zijn standaard voorzien van SKG*** deurbeslag. Zelfs de inbraakmethode kerntrekken is hierdoor niet mogelijk. Informeer naar onze unieke Hollandse dorpel. Deze lijkt op natuursteen, maar is van kunststof. Met bijbehorende prijs en isolatiewaarde natuurlijk.

Nooit meer schilderen

Kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien hoeft u nooit meer te schilderen. Op de eerste dag stralen ze nog net zo mooi als na 30 jaar. Af en toe schoonmaken met een vochtige doek is voldoende. Waarom zou u moeilijk doen als het makkelijk (en beter) kan?

Voordelen kunststof deuren

  • Lijken dankzij de 150 kleuren en structuren exact op houten deuren;
  • Onderhoudsarm, isolerend, inbraakwerend en duurzaam;
  • Voorzien van het Politiekeurmerk Veilig Wonen;
  • Standaard SKG*** op al onze deuren;
  • Rond en slanke scharnieren;
  • Bijpassende Hollandse onderdorpel;
  • VKG gecertificeerd;
  • 15 jaar garantie op deuren, kleur/structuur en de montage.
Van der Vlugt Velserbroek

Bezoek de showroom in Velserbroek

Woont u in de buurt van Velserbroek, Haarlem, Heemskerk, IJmuiden of Beverwijk? En bent u op zoek naar een isolerende voordeur, achterdeur, balkondeur of tuindeur? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en kom zeker een keer langs in onze showroom aan de Broekerdreef 134-140 in Velserbroek.