Energie Kozijn
Energie Kozijn hefschuifpui - vtwonen Woudenberg
Van der Vlugt Kozijnen en Zonwering - Energie Kozijn - Energiezuinige schuifpui in Velsen

Energie Kozijn: het best isolerende kozijn

Of de energiekosten nu hoog of laag zijn, iedereen wil besparen op energie. Het Energie Kozijn is het best isolerende kozijn dat er momenteel op de markt is. Wát een woongenot om in de winter lekker warm te zitten en in de zomer heerlijk koel.

Samen met Schüco heeft Select Windows twee kunststof kozijnprofielen ontwikkeld met maar liefst zeven isolatiekamers. Door dit kunststof kozijn te combineren met triple isolatieglas creëer je het Energie Kozijn: warmteverlies is voortaan verleden tijd!

Je hebt voor het Energie Kozijn de keuze uit twee uitstralingen van het kozijn. De profielen zijn extra diep zodat er voldoende ruimte is voor het driedubbele isolatieglas: Hollands Blok en Hollands Facet.

Energie Kozijn - Hollands BlokEnergie Kozijn - Hollands Facet


Je bepaalt natuurlijk net als bij al onze isolerende kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien zelf de kleur (150 kleuren) en de structuur (mat, metallic of houtnerf). Het is maar net wat je mooi vindt en wat het beste past bij de stijl van je woning.

Het Energie Kozijn isoleert ruim 40% beter ten opzichte van de huidige generatie kunststof kozijnen. (Hollands Accent met HR++ glas).

Kozijnen Uw-waarde (hoe lager hoe beter)*
Houten kozijn met enkel glas 4.7 W/m2K
Houten kozijn met dubbel glas 2.8 W/m2K
Select Windows Hollands Accent met HR++ glas 1.4 W/m2K
Select Windows Energie Kozijn:
Hollands Facet of Hollands Blok met triple glas
0.88 W/m2K

*De U-waarde wordt uitgedrukt in W/m²K oftewel de hoeveelheid warmte (Watt) die door een vierkante meter (m²) glas verloren gaat bij een temperatuurverschil van 1 graad Kelvin (K) tussen binnen- en buitenkant van het glas.

Subsidie op Energie Kozijn

Om het milieu en je portemonnee te helpen, heeft de overheid een subsidieregeling in het leven geroepen. Om nóg meer mensen mee te laten profiteren, hoef je niet langer twee isolatiemaatregelen te nemen: één is voldoende vanaf 2023. De subsidiepot is dit jaar weer aangevuld met 350 miljoen euro voor onder meer isolatiemaatregelen, zonneboilers en warmtepompen.

Voordelen van het Energie Kozijn

  • Zeer lage U-waarde van 0.88 W/m2K
  • Sterk isolerend;
  • Verduurzaming van de woning;
  • Besparing op de energierekening;
  • Woningwaarde stijgt;
  • Snelle terugverdientijd;
  • Minder Co2 uitstoot.
Van der Vlugt Velserbroek

Bezoek onze showroom

Woon je in de buurt van Velserbroek, Haarlem, Heemskerk, IJmuiden of Beverwijk? En heb je plannen om je woning te verduurzamen en wil je meer weten over het best isolerende kozijn voor ramen, deuren en schuifpuien dat er op de markt is? We vertellen je er graag meer over. Neem gerust contact met ons op of bezoek vrijblijvend onze showroom aan de Broekerdreef 134-140 in Velserbroek. De koffie staat voor je klaar.