Meer daglicht - openslaande tuindeuren - Van der Vlugt Velserbroek - Kozijnen en Zonwering
kunststof tuindeuren buitenzijde - Van der Vlugt Velserbroek - Kozijnen en Zonwering
Van der Vlugt Velserbroek - Openslaande tuindeuren -screenline

Openslaande deuren verbinden binnen met buiten

Met tuindeuren verlengt u uw woning richting de tuin of het balkon. U verbindt als het ware binnen met buiten. De hoeveelheid glas zorgt voor een heerlijk uitzicht. U haalt bovendien extra licht in huis. Zowel uzelf als uw interieur fleurt hiervan op.

U kiest de uitstraling die u wenst. U heeft de keuze uit maar liefst 150 kleuren/structuren, met roedes op het glas, glas-in-lood tussen het isolatieglas of misschien zelfs wel raambekleding van Screenline® tússen het glas. Doordat wij onze tuindeuren en bijpassende kunststof kozijnen in de Select Windows fabriek op basis van Schüco profielen voor u op maat maken, kunnen we alle kanten op.

Kunststof tuindeuren met houtuitstraling

Onze sterk isolerende tuindeuren lijken exact op houten tuindeuren. We gebruiken namelijk (net als het geval is bij houten kozijnen) een rechte hoekverbinding (Hollandse Hoek®) en verdiepte profielen. Zeker met de vlammende houtnerfstructuur van LIGNA zijn uw openslaande deuren niet van echt hout te onderscheiden. Voorheen verraadde een kunststof deur zich door de scharnierkapjes aan de buitenzijde. Dat is gelukkig verleden tijd. Wij gebruiken enkel nog maar ronde scharnieren zoals we die kennen van houten deuren.

Openslaande deuren versus schuifpui

Openslaande deuren geven uw woning een authentieke uitstraling. Heeft u een krappe tuin en daardoor onvoldoende ruimte om de tuindeuren volledig open te zetten? Overweeg dan een ruimtebesparende onderhoudsarme schuifpui. Allebei de oplossingen zijn standaard voorzien van SKG*** deurbeslag met kerntrekbeveiliging.

Voordelen onderhoudsarme tuindeuren

  • U verbindt binnen met buiten;
  • Isolerend, duurzaam en onderhoudsarm;
  • Slanke rolbandscharnieren;
  • Keuze uit 150 kleuren/structuren;
  • Uw woning stijgt in waarde;
  • SKG***-deurbeslag (inbraakwerend);
  • VKG gecertificeerd
  • 15 jaar garantie op tuindeuren, kleur/structuur en montage.
Van der Vlugt Velserbroek

Meer weten over onderhoudsarme tuindeuren?

Woont u in de buurt van Velserbroek, Haarlem, Heemskerk, IJmuiden of Beverwijk? En wilt u meer weten over onderhoudsarme tuindeuren of bent u benieuwd naar de prijzen van tuindeuren? Neem dan contact met ons op of bezoek onze showroom aan de Broekerdreef 134-140 in Velserbroek. We laten u graag de verschillende mogelijkheden zien en bekijken met plezier de situatie bij u thuis zodat we u gratis en vrijblijvend een offerte op maat kunnen bieden.