Wie zijn wij

Van der Vlugt is een familiebedrijf

Van der Vlugt is een familiebedrijf dat in 1956 in IJmuiden is opgericht door schilder Jan van der Vlugt. Jan begon, samen met zijn vrouw, een verf- en behangwinkel in IJmuiden. In 1964 kwam zoon Kees Jan van der Vlugt in de zaak die naast de verfwinkel een glashandel startte. Toen eind jaren ’70 het kunststof kozijn zijn intrede deed, zag Kees daar direct de mogelijkheden van in. Daardoor groeide Van der Vlugt in 60 jaar tijd uit tot een groot montagebedrijf in de regio Velsen en omstreken. In 2018 heeft Kees van der Vlugt de zaak overgedragen aan zijn zoon Hein van der Vlugt en werden ook zonweringsproducten aan het assortiment toegevoegd. Naast zonwering en kunststof kozijnen, monteren we ook ramen, deuren en schuifpuien.  Voor zowel de particuliere als de professionele markt.

De kracht van het familiebedrijf, de toewijding voor het bedrijf, zijn medewerkers en de aandacht voor de klant, wordt ook nu uitgedragen door de huidige generatie Van der Vlugt.

Showroom

Na bijna tien succesvolle jaren in Haarlem zijn we in 2015 herenigd met onze montageafdeling uit IJmuiden en zijn wij gevestigd in een groter pand in Velserbroek, waar we in onze showroom u graag meer vertellen wat Van der Vlugt voor u kan betekenen.

Van der Vlugt Velserbroek - Showroom
Van der Vlugt Kunststof kozijnen - vacature - kozijnen monteur
Van der Vlugt Kunststof kozijnen - vacature - kozijnen monteur