Dakkapellen

Veel meer ruimte en daglicht met een dakkapel

Wilt u meer daglicht en woonruimte in huis? Een dakkapel kopen en laten plaatsen is dan de oplossing. Groot voordeel: Van der Vlugt plaatst op maat gemaakte dakkapellen in één enkele dag. Meer woongenot voor altijd, in zeer korte tijd gerealiseerd!

Dakkapel Keurmerk

De keuze is aan u

Van der Vlugt heeft samen met Select Windows een standaard dakkapel ontwikkeld. Dat klinkt niet als keuze, maar omdat dat standaard model uitgevoerd kan worden in vele kleuren en afwerkingen, kunt u samen met Van der Vlugt de dakkapel vormgeven zoals u dat wilt. De dakkapellen kenmerken zich door hun duurzaamheid, inbraakveiligheid en kwaliteit. Dit blijkt ook uit het bijbehorende certificaat, waarin staat vastgesteld dat de Select Windows dakkapel aan de eisen van het actuele Bouwbesluit voldoet.  

Altijd maatwerk

Alle dakkapellen worden op maat gemaakt, passend op uw dak en passend bij uw wensen. Dat geldt overigens ook voor de kunststof kozijnen in de dakkapel. Alles wordt in één dag geplaatst en vakkundig afgewerkt aan de binnen- en buitenkant. Daar zorgen onze vakkundige monteurs voor. Kunt u direct van de vele voordelen van uw nieuwe dakkapel genieten.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de voordelen en mogelijkheden van onze dakkapellen? Bezoek dan onze showroom of neem contact met ons op!