Nieuws

Wilt u meer weten over een bepaald onderwerp rondom kunststof kozijnen of lezen over noviteiten bij van der Vlugt op het gebied van kunststof kozijnen? Lees dan verder, want hieronder leest u onder andere over het kozijn van de toekomst, het koel houden van uw woning in de zomer en de kou buiten houden in de winter, hoe u inbrekers op afstand van uw woning houdt en welke nieuwe producten wij in ons assortiment hebben opgenomen. Wilt u na het lezen van een blog meer weten? Neem dan contact met ons op of bezoek vrijblijvend onze showroom aan de Broekerdreef 134 – 140 in Velserbroek.

Onze moderne tuindeuren in jaren 30 stijl in vtwonen weer verliefd op je huis

De monteurs Van der Vlugt plaatsten tijdens de tv-uitzending van vtwonen ‘Weer Verliefd op je huis’ moderne openslaande deuren in jaren 30 stijl in Heemstede. Haarlem en omgeving staat bekend om zijn oude klassieke woningen. Dagelijks zijn onze monteurs dan ook bezig met de montage van moderne tuindeuren in een klassieke stijl. Dit was van dichtbij te zien tijdens de tv-uitzending van vtwonen ‘Weer verliefd op je huis’.

Lees meer

Onderhoudsarme kozijnen houden uw woning deze zomer koel

Als u veel thuis bent, gaat u zich meer dan anders aan bepaalde zaken binnenshuis storen. Niet alleen de mankementen van uw huisgenoot vallen u meer op, ook verbeterpunten in uw woning springen meer dan anders in het oog. Denk aan dat raam dat niet meer open kan of die deur die die al zolang klemt.

Lees meer

Met succes 443 hefschuifpuien geplaatst in Center Parcs Zandvoort

Van der Vlugt heeft het renovatieproject van Vakantiepark Center Parcs Zandvoort binnen de gestelde termijn en succesvol afgrond. Hein van der Vlugt: “Het moest allemaal heel snel omdat de Formule I voor de deur stond.”

Lees meer

Ben jij je baas beu?

Bij je huidige baas weet je waar je aan toe bent, maar eigenlijk ben je hem al een poosje hartstikke beu. Neem de regie in eigen hand. Zoek een toffe werkplek waar je iedere dag met plezier naar toe gaat. Gun jezelf een baan waar je het naar je zin hebt . Misschien is het gras bij de buren wél groener. Toon lef, want stel nou eens dat het wél lukt…

Lees meer

ZZP-ers gezocht voor montage van kozijnen en/of zonwering

Van der Vlugt is succesvol dankzij de keuze van kwalitatief hoogwaardige producten die woningen verbeteren met als core business het verkopen, leveren en monteren van A-kwaliteit kunststof kozijnen en zonwering. Het vakmanschap en kwaliteitsbewustzijn van onze medewerkers heeft er mede voor gezorgd dat wij groeien.

Lees meer

Sylvie’s duurzame woning is ‘toekomst proof

Van het gas af en nul op de meter? Sylvie’s duurzame woning is ‘toekomst proof’ en ze vertelt welke stappen ze al gezet heeft.

Lees meer