Nieuws

Wilt u meer weten over een bepaald onderwerp rondom kunststof kozijnen of lezen over noviteiten bij van der Vlugt op het gebied van kunststof kozijnen? Lees dan verder, want hieronder leest u onder andere over het kozijn van de toekomst, het koel houden van uw woning in de zomer en de kou buiten houden in de winter, hoe u inbrekers op afstand van uw woning houdt en welke nieuwe producten wij in ons assortiment hebben opgenomen. Wilt u na het lezen van een blog meer weten? Neem dan contact met ons op of bezoek vrijblijvend onze showroom aan de Broekerdreef 134 – 140 in Velserbroek.

Trotse partner van Select Windows voor topkwaliteit kunststof kozijnen

Ontdek waarom Van der Vlugt trots partner is van Select Windows en waarom ze dé voorkeursleverancier zijn van hoogwaardige kozijnen in de regio Velserbroek.

Lees meer

Hoe onderhoud ik mijn kunststof kozijnen?

Ontdek hoe je jouw kunststof kozijnen schoonmaakt en onderhoudt zodat ze in topconditie blijven. Dit blog geeft je praktische tips en advies voor het behoud van de uitstraling en functionaliteit van je kozijnen.

Lees meer

Houd de warmte in huis met kunststof kozijnen in houtlook

Upgrade je huis met stijlvolle kunststof kozijnen in houtlook voor een warme uitstraling, een betere isolatie en bespaar op je energiekosten.

Lees meer

Effectief beslagen ramen voorkomen (binnen én buiten)

Hoe voorkom je condens op de binnen- of buitenkant van je ramen? Wij geven jou praktische tips om beslagen ramen te voorkomen.

Lees meer

Vijf tips voor het verduurzamen van je huis

Meer licht in je woonkamer met een nieuwe schuifpui. Of een betere isolatie met nieuwe kunststof kozijnen en HR++ of triple glas. Wat je motivatie ook is, een energiezuinige verbouwing of renovatie levert voordeel. Hoe pak je dit effectief aan? Lees onze vijf tips.

Lees meer

Kunststof kozijnen met een uiterlijk van hout of aluminium?

Zijn uw kozijnen aan vervanging toe? Voor welk soort kozijn kiest u? Een goed advies is van belang.

Lees meer

Een lage energierekening dankzij nieuwe Energie Kozijnen

Donkergrijze kozijnen verven is geen pretje. Daar was Martijn Akkerman uit Haarlem dan ook helemaal klaar mee. Gezien het onderhoudsarme karakter van kunststof kozijnen in combinatie met de isolatiewaarde, koos hij voor zeven nieuwe onderhoudsarme en isolerende kozijnen en een balkondeur.

Lees meer

De zin en onzin van triple isolatieglas

Het zal je niet ontgaan zijn: de energieprijzen rijzen de pan uit. Het is dus van groot belang om je woning snel, goed en slim te isoleren. Niemand wil de duuropgewekte warmte in huis direct weer verliezen, daarom kiezen steeds meer mensen voor isolerende kozijnen.

Lees meer

5 tips bij de aanschaf van een voordeur

5 tips bij de aanschaf van een isolerende, inbraakwerende en onderhoudsarme voordeur die past bij je smaak en de stijl van je woning.

Lees meer

Kunststof kozijnen specialist

Ongekend veel mensen kiezen voor kunststof kozijnen. Behalve van meer woongenot profiteert u met onze isolerende producten direct van een lagere energierekening. Om iedereen deze kans te bieden, focussen wij ons volledig op kunststof kozijnen, ramen, deuren, schuifpuien en de bijbehorende raamdecoratie . Bezoek uw kunststof kozijnen specialist.

Lees meer

5 tips om de hoge energieprijzen te drukken

Het zal u niet ontgaan zijn dat de energieprijzen de pan uitrijzen. We merken het allemaal hard in onze portemonnee. De urgentie om minder energie te gebruiken groeit met de dag. Dat kan met grote aanpassingen zoals woningisolatie, maar ook de kleine beetjes helpen. We geven u 5 tips om te voorkomen dat uw energierekening door het dak gaat.

Lees meer

Zorg voor een gezonde luchtkwaliteit in huis

We werken nog steeds vaak thuis. Dat betekent dat het verstandig is om de luchtkwaliteit in de gaten te houden. Zeker met sterk isolerende kozijnen is ventilatie van belang. Hoe zorgt u voor een gezonde luchtkwaliteit in huis? Hoe ventileert u energiezuinig? Geen overbodige vraag nu de gasprijzen de pan uit rijzen?

Lees meer

Onze moderne tuindeuren in jaren 30 stijl in vtwonen

De monteurs Van der Vlugt plaatsten tijdens de tv-uitzending van vtwonen ‘Weer Verliefd op je huis’ moderne openslaande deuren in jaren 30 stijl in Heemstede. Haarlem en omgeving staat bekend om zijn oude klassieke woningen. Dagelijks zijn onze monteurs dan ook bezig met de montage van moderne tuindeuren in een klassieke stijl. Dit was van dichtbij te zien tijdens de tv-uitzending van vtwonen ‘Weer verliefd op je huis’.

Lees meer

Onderhoudsarme kozijnen houden uw woning deze zomer koel

Als u veel thuis bent, gaat u zich meer dan anders aan bepaalde zaken binnenshuis storen. Niet alleen de mankementen van uw huisgenoot vallen u meer op, ook verbeterpunten in uw woning springen meer dan anders in het oog. Denk aan dat raam dat niet meer open kan of die deur die die al zolang klemt.

Lees meer

Met succes 443 hefschuifpuien geplaatst in Center Parcs Zandvoort

Van der Vlugt heeft het renovatieproject van Vakantiepark Center Parcs Zandvoort binnen de gestelde termijn en succesvol afgrond. Hein van der Vlugt: “Het moest allemaal heel snel omdat de Formule I voor de deur stond.”

Lees meer

Ben jij je baas beu?

Bij je huidige baas weet je waar je aan toe bent, maar eigenlijk ben je hem al een poosje hartstikke beu. Neem de regie in eigen hand. Zoek een toffe werkplek waar je iedere dag met plezier naar toe gaat. Gun jezelf een baan waar je het naar je zin hebt . Misschien is het gras bij de buren wél groener. Toon lef, want stel nou eens dat het wél lukt…

Lees meer

ZZP-ers gezocht voor montage van kozijnen en/of zonwering

Van der Vlugt is succesvol dankzij de keuze van kwalitatief hoogwaardige producten die woningen verbeteren met als core business het verkopen, leveren en monteren van A-kwaliteit kunststof kozijnen en zonwering. Het vakmanschap en kwaliteitsbewustzijn van onze medewerkers heeft er mede voor gezorgd dat wij groeien.

Lees meer

Sylvie’s duurzame woning is “toekomst proof”

Van het gas af en nul op de meter? Sylvie’s duurzame woning is ‘toekomst proof’ en ze vertelt welke stappen ze al gezet heeft.

Lees meer

Energie Kozijn? Het kozijn van de toekomst en nú op de markt!

De energietransitie staat voor de deur, want we moeten het Akkoord van Parijs zien te halen. Dat betekent met z’n allen minder Co2 uitstoten. Uiteindelijk moeten we allemaal van het gas af en zelfs liefst naar nul op de meter. Hoe dan? Met het Energie Kozijn ben je voorbereid op de toekomst.

Lees meer

Perfectie staat voorop bij Weinor zonwering

Twee jaar geleden zag Hein van der Vlugt de behoefte in zijn showroom groeien aan zonwering. Hij besloot naast onderhoudsarme kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien ook de beste zonwering voor zijn klanten aan te bieden. Hij koos voor Weinor zonwering en dit was niet zonder resultaat.

Lees meer

Een prettig bedrijf haalt het beste in je naar boven

Monteurs gezocht bij Van der Vlugt. Bij ons staat staat de klant centraal. Altijd. Alles staat in het teken om de klant een nóg beter woongenot te bieden. Daar doen ze geen concessies in. Nooit! Dat is waarom dit familiebedrijf al 63 jaar bestaat.

Lees meer

Van der Vlugt renoveert vakantiehuisjes Center Parcs Zandvoort

Vakantiepark Center Parcs Zandvoort is ruim 30 jaar oud en ondergaat de komende twee jaar een ingrijpende metamorfose. Daarbij kijkt het management vooral in de eigen achtertuin. Van der Vlugt uit Velserbroek mag alle 443 kunststof hefschuifpuien vervangen.

Lees meer

Wat vindt u belangrijk aan uw woning?

Bent u de tocht in huis zat? Voelt u zich niet veilig meer? Bent u gebaat bij een onderhoudsarme woning? Of wilt u niet langer voor de buitenlucht stoken? Elke bezoeker aan de showroom van Van der Vlugt heeft z’n eigen verhaal.

Lees meer

Hoe houdt u het binnen aangenaam warm?

Met het verzetten van de tijd, daalt de temperatuur. Opeens is het over met het heerlijke weer waar we dit jaar van hebben genoten. Als u geen veranda heeft waar u 365 dagen kunt profiteren van outdoor living, trekt u zich in de woning terug waar het aangenaam warm is. Tenminste, zo zou het moeten zijn als u geen last heeft van tochtende kozijnen.

Lees meer

Renoveren? Denk aan verstandig isoleren

Alles is duurzaamheid wat de klok slaat, tegenwoordig. We kunnen de krant niet openslaan of we lezen over ‘van het gas af’. Natuurlijk is dit een belangrijk onderwerp, maar als straks de duurzaam opgewekte energie ontsnapt langs uw ramen en deuren zijn we nóg geen stap verder.

Lees meer

9 tips – Hoe maak ik mijn huis veilig?

De dagen zijn aanzienlijk korter dan vorige maand. Aan de ene kant gezellig, aan de andere kant betekent dit ook opletten tijdens deze donkere dagen. Inbrekers zitten namelijk in deze tijd van het jaar niet stil. Logisch, want zeker tijdens de kerstdagen (waar mensen elkaar opzoeken) staan veel woningen leeg.

Lees meer

Verleng de zomer met een terrasoverkapping

Heeft u het ook zo warm gehad de afgelopen maanden? Wát een topzomer hebben we gehad! Dát lijkt voorbij, want de temperaturen zetten vanaf eind deze week een daling in. Maar treur niet: er is dankzij onze terrasoverkappingen geen enkele reden om het buitenleven vaarwel te zeggen.

Lees meer

Zon weren en licht behouden

Schijnt de zon eindelijk, proberen we hem met man en macht de deur te weigeren. Op zich logisch, want we willen er in onze woning over het algemeen geen sauna van maken.

Lees meer

Nieuwe kozijnen? Weet je wat je koopt?

U wilt graag nieuwe kozijnen. Waar begint u? Hoe komt u te weten hoe de kozijnenindustrie in elkaar zit. Wat een bedrijf te bieden heeft, wat de mogelijkheden zijn en hoe het gesteld is met service en garantie? Wij helpen u graag op weg, want we vinden het belangrijk dat u de juiste keuzes maakt en geven u enkele tips voor aanschaf.

Lees meer

Van der Vlugt Glas & Kozijnen nu ook zonweringspecialist

Hein van der Vlugt (29) heeft Van der Vlugt in Velserbroek officieel overgenomen van zijn vader Kees. Dit bedrijf in kunststof kozijnen gaat hiermee de derde generatie in. “Mijn grootouders legden de basis, mijn vader zette het door en nu is het aan mij.”

Lees meer

Verantwoord en prettig werken bij Van der Vlugt

De eisen rondom woningisolatie worden steeds strenger. Neem het kunststof profiel van ramen, deuren en schuifpuien. Voorheen was dat 7 centimeter diep, Van der Vlugt bereidt de machines nu voor op profielen van maar liefst 8,2 centimeter. Precies genoeg ruimte voor een extra isolatielaag.

Lees meer

Woont u veilig?

Inbrekers kiezen niet het huis waar ze de meeste buit kunnen maken, maar de woning waar ze het gemakkelijkste binnen komen. Het is dus van belang dat úw woning veilig is. Van der Vlugt helpt u graag een handje.

Lees meer

Kunststof voordeur met vingerprintslot

Waait er al een windje door uw gang? Nu valt het misschien nog niet op, maar de temperaturen dalen en dat gaat u binnen voelen als uw voordeur kiert en tocht.

Lees meer

Waarom Schüco kozijnen?

“Ik wil kunststof kozijnen,” is een veel gehoorde wens. Volgens Hein van der Vlugt een logische keuze, want de voordelen van kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien liegen er niet om. “Maar let op dat het ene kunststof kozijn het andere niet is. Het is niet voor niets dat Van der Vlugt al 25 jaar met Schüco profielen werkt.”

Lees meer

Kunststof kozijnen voor iedereen!

De afgelopen jaren heeft Van der Vlugt tal van innovaties gepleegd op het gebied van het uiterlijk van een kunststof kozijn. We hebben inmiddels kunststof kozijnen met een rechte hoekverbinding (Hollandse Hoek®), in alle kleuren die u wenst en met onder andere een LIGNA, aluminium of metallic structuur.

Lees meer

Project Engelenburg in Haarlem

Samen met VvE beheerder ‘Yver’ zocht de Vereniging van Eigenaren van appartementencomplex Engelenburg in Haarlem een bedrijf om hun 115 kozijnen te vervangen. Voorzitter Helen Uitermark vroeg drie offertes aan, waarbij naast kwaliteit, flexibiliteit en een eerlijk advies voorop stonden.

Lees meer

‘Ik hoef mijn woning nooit meer te schilderen’

Met een dakkapel creëer je behalve licht natuurlijk ook veel extra ruimte. Dat was de reden dat de familie Van ‘t Hoff uit Zwanenburg twee jaar geleden voor een kunststof dakkapel koos aan de voorzijde van hun woning.

Lees meer

Woonwensen worden werkelijkheid

Van der Vlugt is met 14 andere ondernemers partner van Select Windows. “Kees van der Vlugt was de eerste partner waarvoor Select Windows de lokale marketing is gaan regelen,” vertelt directeur Select Windows, Amanda Knol trots.

Lees meer

Kunststof kozijnen zijn onderhoudsarm. Wat betekent dit precies?

Kunststof kozijnen zijn onderhoudsarm. Wat verstaan we daar eigenlijk onder? Hoeft u helemaal niets te doen aan uw kunststof tuindeuren, draaikiepramen of achterdeur? Of vraagt het net als uw auto toch íets aan regulier onderhoud?

Lees meer

Kunststof kozijnen: een verbetering voor uw woning

Zijn uw houten kozijnen aan reparatie of vervanging toe? Dat kan nog wel even wachten. Toch? Tip: wacht niet té lang! Zeker als u er deze winter warmpjes bij wilt zitten, is het belangrijk dat u nú actie onderneemt. Kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien voorkomen tocht, warmteverlies en inbraakgevoeligheid.

Lees meer

Geniet van de zomer in eigen huis en tuin

Wilt u ook het liefst de hele dag buiten zijn, heerlijk in de zon met een zachte bries door uw haar? In de lente en de zomer is dat prima te doen. Maar ook als de temperatuur het niet toestaat, is het heel simpel een stukje buiten naar binnen halen. Zo heeft u het hele jaar door het gevoel dat u in de tuin zit.

Lees meer

Grote doorbraak: Kunststof kozijnen met de emotie van hout

Járenlang is er naar gezocht en het is Van der Vlugt in Velserbroek gelukt: een zijdeglans, vlammende houtnerf structuur op kunststof kozijnen. Samen met de moderne fabriek ColorNed zijn wij erin geslaagd de emotie van houten kozijnen te verwerken in kunststof. De merknaam is LIGNA, dat hout betekent.Een primeur bij Van der Vlugt: kunststof kozijnen van hout!

Lees meer

Kunststof kozijnen zijn hip

De afgelopen jaren hebben minder mensen dan gebruikelijk geïnvesteerd in hun woning. Logisch: een euro kun je maar één keer uitgeven. Inmiddels zijn we met z’n allen een inhaalslag aan het maken om woningen te upgraden en duurzaam te renoveren. Met kunststof kozijnen, een dakkapel of veranda.

Lees meer

Wordt het schilderen of relaxen deze zomer?

De Paasdagen staan weer voor de deur! Een lekker lang weekend om samen met familie en vrienden te genieten van een gezellige Paaslunch of brunch. Wellicht ook het juiste moment om uw tuin klaar te maken voor het voorjaar of uw woning na te lopen of deze weer een schilderbeurt nodig heeft?

Lees meer

Tijd voor een veranda

Het is er nú de tijd voor: een veranda. Zodra de temperatuur het ook maar een beetje toelaat, kunt u namelijk al genieten van uw overkapping. En tot eind mei 2017 profiteert u bovendien van de voorjaarsactie van onze Pallazzo veranda’s.

Lees meer

Vacature: magazijnmedewerker (40 uur)

Van der Vlugt is succesvol dankzij de keuze van kwalitatief hoogwaardige producten die woningen verbeteren met als core business het verkopen, leveren en monteren van kunststof kozijnen. Het vakmanschap en kwaliteitsbewustzijn van onze medewerkers heeft er mede voor gezorgd dat wij groeien.

Lees meer

Een kunststof voordeur volledig naar eigen wens

Bij Van der Vlugt stelt u zelf de kunststof voordeur samen die bij u past. Daar is de familie Wagendorp uit Heemskerk een schitterend voorbeeld van. Mevrouw Wagendorp is namelijk gek op vlinders en dat wilde ze graag in haar voordeur benadrukken.

Lees meer

Na 17 jaar zijn onze kunststof kozijnen nog als nieuw

Ook al wint u vooraf veel informatie in, vaak weet u áchteraf pas of u een goede keuze hebt gemaakt. Dat is althans de ervaring van mevrouw Schaafsma uit Haarlem. Zij kocht 17 jaar geleden bij Van der Vlugt kunststof kozijnen waar ze het originele glas-in-lood in liet verwerken. Ze kijkt tevreden terug op de keuzes die ze in 1999 samen met haar man maakte.

Lees meer

Nieuwe website voor Van der Vlugt

Wij etaleren graag onze kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien in onze showroom. Om daar flink de ruimte voor te nemen, is ons familiebedrijf (dat al 60 jaar bestaat) vorig jaar verhuisd naar een grotere en prima bereikbare locatie aan de Broekerdreef in Velserbroek.

Lees meer