Knikarmscherm met licht - Van der Vlugt Velserbroek - Kozijnen en Zonwering
Verlicht knikarmscherm - Van der Vlugt Velserbroek - Kozijnen en Zonwering
Weinor knikarmscherm - Van der Vlugt Velserbroek - Kozijnen en Zonwering

Knikarmen tegen de zon, verblinding en inkijk

Iedere woning heeft een eigen stijl en unieke ligging. En iedere woonwens is anders. In ons zonwering assortiment heeft het weinor knikarmscherm daarom verschillende mogelijkheden. 

Hoogwaardige kwaliteit knikarmscherm

Met een knikarmscherm geniet u zonder belemmeringen van de zon. U creëert een comfortabele schaduw en bent veilig beschermd tegen de regen. Dankzij de hoogwaardige kwaliteit zijn deze knikarm zonneschermen super duurzaam.

Perfecte doekstand

Wat alle knikarmschermen gemeen hebben bij Van der Vlugt is dat de hoogwaardige techniek onzichtbaar en ruimtebesparend in de behuizing geïntegreerd zit, stil is in gebruik is, licht is van gewicht en daarbij uiterst bestendig dankzij matrijs gesmeed aluminium. Dit zorgt voor een perfecte doekstand.

Supersmalle cassette

Zelfs met grote breedtes heeft weinor maar twee muurconsoles nodig en vormt hierdoor een eenheid met uw woning. De cassette past harmonieus bij de gevel en is supersmal. Waardoor u hem bijna niet ziet als het doek in is. Doet u de knikarm uit dan wordt u verrast door een prachtige sfeer.

Design Award voor knikarmen

De weinor knikarmschermen hebben al verschillende Design Awards gewonnen. En terecht, want behalve dat ze de zon goed weren, zien ze er prachtig uit. In de kleur en de stof die u maar wenst en zelfs met ledverlichting. Dankzij de hoogwaardige afwerking, gaat alles van weinor superlang mee.

Voordelen weinor knikarmschermen:

  • hoogwaardige kwaliteit;
  • breedtes en uitval uitval te behalen van maximaal 12×4;
  • optionele ledverlichting;
  • 155 doekdesigns en 47 standaard framekleuren;
  • bijzonder kleine cassette die past bij de gevel;
  • 10 jaar garantie.
Van der Vlugt Velserbroek

Wens u meer informatie over onze weinor knikarm zonneschermen?

Woont u in de buurt van Velserbroek, Haarlem, Heemskerk, IJmuiden of Beverwijk en wilt u meer informatie over onze Weinor knikarmschermen? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze showroom aan de Broekerdreef 134-140 in Velserbroek. We hebben verschillende opstellingen met Weinor uitgestald staan, zoals verticale screens of terrasoverkappingen. Deze staan in onze showroom zodat u ze met eigen ogen kunt bewonderen en de diverse opties kunt bekijken en vergelijken.