Witte gevelbekleding - Van der Vlugt Velserbroek - Kozijnen en Zonwering
Gevelbekleding wit - Van der Vlugt Velserbroek - Kozijnen en Zonwering
Gevelbekleding - Van der Vlugt Velserbroek - Kozijnen en Zonwering

Met Keralit gevelbekleding is schilderen verleden tijd

“Alleen een kritische kijker die het ziet, maar we hebben de gevel van onze bovenverdieping rondom bekleed met Keralit. Onze gevelbekleding bestaat nu uit exact dezelfde crèmekleurige rabatdelen als voorheen, maar nu van onderhoudsarm kunststof in plaats van hout. Ik ben nog uitstekend ter been, maar ik zie mezelf toch niet meer met een blik verf het dak op gaan. We hebben nu gevelbekleding met de uitstraling van hout, maar met het gemak van kunststof.”

Eerste ervaring met kunststof

Voor de patiowoning van meneer en mevrouw Vijn uit Uitgeest was dit de eerste ervaring met kunststof. In zijn vorige woning was hij al wel eens met Van der Vlugt in contact geweest toen hij het enkelglas in zijn ramen liet vervangen door isolatieglas. Deze positieve ervaring is hem bij gebleven, dus nu hij járen later zijn houten gevelbekleding wilde vervangen door Keralit rabatdelen, wist hij waar hij naar toe moest.

Altijd een glanzende uitstraling

“Toen ik de gevelbekleding met houtnerf had uitgezocht bij Van de Vlugt en de monteurs deze rabatdelen kwamen plaatsen, heb ik er eigenlijk weinig van gemerkt. Ze zijn hooguit vier uurtjes bezig geweest. Rond lunchtijd was alles al keurig geplaatst en opgeruimd. Je ziet nergens schroef- of boorgaten. Het eindresultaat ziet er zeer fraai uit. Een heerlijk vooruitzicht dat we, zonder te hoeven schilderen, de uitstraling van onze gevel behouden.”

Voordelen gevelbekleding van Keralit

  • 10 jaar garantie;
  • onderhoudsarm;
  • verkrijgbaar in veel kleuren en houtstructuren.

Keralit gevelbekleding aanschaffen?

Wilt u net zoals de heer en mevrouw Vijn uit Uitgeest onderhoudsvriendelijke Keralit gevelbekleding? Of bent u gewoon benieuwd naar de prijzen van onze kunststof gevelbekleding? Neem dan gerust contact met ons op of bezoek onze showroom aan de Broekerdreef 134-140 in Velserbroek. Wij bieden ook de mogelijkheid om een gratis kleurmonster van Keralit aan te vragen. Dat kunt u doen via onderstaande banner.

Let op! Onze gevelbekleding leveren en monteren wij enkel in combinatie met het leveren en monteren van kozijnen. De gevelbekleding nemen wij in de afwerking mee.