verticale screens weinor - Van der Vlugt Velserbroek - Kozijnen en Zonwering
Weinor screens - Van der Vlugt Velserbroek - Kozijnen en Zonwering
Decoratieve zonwerende screens - Van der Vlugt Velserbroek - Kozijnen en Zonwering

Weinor screens: verticale zonwering

Het zonnetje is heerlijk, maar soms willen we ons toch beschermen tegen een verblindende zon of de hitte. Met weinor screens beschermt u uzelf, maar ook uw parket, tapijt en meubels.

Screens voor terrasoverkapping

Dankzij de transparantie van de weinor verticale zonwering creëert u een aangenaam huiselijk licht. Zelf kijkt u lekker naar buiten, maar u houdt binnenkijkers buiten de deur. Heerlijk om uw weinor terrasoverkapping met een screen af te sluiten bij een laagstaande zon. De verticale zonwering is een perfecte vervanger van jaloezieën of rolluiken en past altijd!

Kleinste cassette

Om een screen te monteren, heeft u een cassette nodig. Weinor heeft er veel tijd in gestoken om deze zo onopvallend mogelijk aan de gevel te krijgen en heeft een bijzonder kleine cassette ontwikkeld. Deze kan breedtes tot 6 meter gemakkelijk aan.

Zowel aan de binnen- als buitenzijde

Groot pluspunt is dat u de screens met dit huiselijke karakter aan de buitenzijde kunt bevestigen, maar dat het er van binnen ook prachtig uitziet en u uw uitzicht behoudt vanwege de transparantie. Ideaal, want als u de zon aan de buitenkant weert, kan deze niet naar binnen. Hierdoor blijft het binnen aanzienlijk koeler.

3 varianten

Afhankelijk van de ligging van uw terras of balkon heeft weinor 3 varianten (rits, rail en draad). Alle varianten zijn uitvoerbaar tot 6 meter breed en zijn stabiel bij wind.

Voordelen weinor screens

  • kleinste cassette, ook voor grote systeemafmetingen;
  • verschillende typen doeken en kleuren;
  • ronde of hoekige uitvoering;
  • drie varianten (rits, rail en draad);
  • stabiel bij wind;
  • standaard uitgerust met motor.
Van der Vlugt Velserbroek

Wens u meer informatie over onze weinor screens?

Woont u in de buurt van Velserbroek, Haarlem, Heemskerk, IJmuiden of Beverwijk? Als u meer informatie wilt over onze weinor screens neem dan contact met ons op of kom langs in onze showroom aan de Broekerdreef 134-140 in Velserbroek. We hebben verschillende typen screens voor u uitgestald staan in onze showroom zodat u ze met eigen ogen kunt bewonderen. We hebben ook opstellingen met terrasoverkappingen en knikarm zonneschermen. Ook kunt u een brochure over de verticale screens downloaden.