Van der Vlugt Velserbroek - Kunststof ramen - Kozijnen en Zonwering
van der vlugt - kunststof ramen - deuren - kozijnen - haarlem - fam akkerman

Draaikiepramen voor uw woning

Een draaikiepraam is (zoals de naam al zegt) veelzijdig. U kunt het raam (naar binnen) opendraaien zoals dat bij een ‘normaal’ raam het geval is. Handig als u het raam wilt zemen of uw dekbed wilt luchten. Als u enkel behoefte heeft aan frisse lucht, zet u het kunststof draaikiepraam in de kiepstand. Via het plafond ventileert u op een prettig manier.

Onze draaikiepramen zijn standaard voorzien van draaikiepbeslag van ROTO. Hierdoor zitten er standaard vier ventilatiestanden op uw draaikiepramen. U bepaalt dus zelf hoeveel frisse lucht u binnenlaat.

Inbraakveilig ventileren

U kunt ook kiezen voor het PADK-beslag (Parralel Afstelbaar Draai Kiep-beslag). Uw raam komt dan in de kiepstand rondom 6 millimeter naar binnen. U kunt gerust de deur uit, want u ventileert met dit beslag inbraakveilig, want het voldoet aan de eisen van het Politie Keurmerk Veilig Wonen.

Inbraakwerend kunststof draaikiepraam

Net als al onze ramen, zijn ook de draaikiepramen isolerend, inbraakwerend en onderhoudsarm. Dankzij de Hollandse Hoek® (rechte hoekververbinding) en verdiepte profielen lijken uw draaikiepramen van hout, maar ze zijn gemaakt van onderhoudsarm kunststof. Net als de bijpassende kunststof kozijnen. U kiest een van de 150 kleuren/structuren en hoeft daarna uw draaikiepraam nooit meer te schilderen. Schoonmaken met een vochtige doek is voldoende.

Raamdecoratie tussen isolatieglas 

Een draaikiepraam kunt u in het hele huis tegenkomen. Bijvoorbeeld in de keuken naast een achterdeur, in de badkamer of in de slaapkamer of woonkamer. Vaak zit een draaikiepraam naast een vast raam. Vanzelfsprekend bepaalt u zelf welk isolatieglas u wenst. Desgewenst plaatsen wij raamdecoratie tússen het isolatieglas van uw kunststof draaikiepraam, zodat u ook hier geen omkijken meer naar heeft.

Voordelen van draaikiepramen

  • U kunt het raam draaien en kiepen;
  • Standaard 4 ventilatiestanden in de kiepstand;
  • Verdektliggende scharnieren;
  • Gemaakt in de eigen Select Windows fabriek;
  • VKG gecertificeerd;
  • 10 jaar garantie op het draaikiepraam, de kleur/structuur en het standaard beslag.
Van der Vlugt Velserbroek

Bezoek onze showroom in Velserbroek

Woont u in de buurt van Velserbroek, Haarlem, Heemskerk, IJmuiden of Beverwijk? En wilt u meer weten over de mogelijkheden van onze draaikiepramen? Neem dan contact met ons op en bezoek de showroom aan de Broekerdreef 140 in Velserbroek. We laten u graag de mogelijkheden zien.