Investeer in een energiezuinige woning met de Energiebespaarlening

Er zijn tal van mogelijkheden om de energierekening te verlagen. Echt slim investeren doet u door uw woning goed te isoleren. Bijvoorbeeld door het plaatsen van kunststof kozijnen, ramendeuren of schuifpuien, met HR++ of zelfs triple glas. U zult dat merken aan uw maandelijkse energierekening.

Energiebespaarlening - Van der Vlugt Velserbroek - Energiebesparinglening

Verduurzaam uw woning tegen een aantrekkelijke rente 

De Energiebespaarlening (verstrekt uit het Nationaal Energiebespaarfonds) is door de overheid in het leven geroepen om tegen aantrekkelijke voorwaarden energiebesparende investeringen in of aan uw eigen woning te kunnen financieren. U bespaart (afhankelijk van hoeveel energie u verbruikt) dusdanig op uw energierekening dat u er in veel gevallen de maandelijkse rente van uw Energiebespaarlening mee kunt betalen.

Familie van der Velde uit Haarlem over de Energiebespaarlening:

“Wij wilden al langer de houten kozijnen van onze woning vervangen door kunststof, maar dat bleek best wel wat te kosten. Met slechte kozijnen blijven zitten, vonden wij geen optie. Tijdens het gesprek met een adviseur van Van der Vlugt werden we gewezen op de Energiebespaarlening. Daarmee hebben we vervolgens kunststof kozijnen, ramen, deuren en een kunststof hefschuifpui aangeschaft. We houden ons spaargeld beschikbaar voor andere onverwachte of leuke uitgaven en betalen nu maandelijks € 133,- voor een gerenoveerde woning. Maar doordat onze energierekening met 25% gedaald is, verdient de lening zichzelf terug.”

Kenmerken van de Energiebespaarlening voor particulieren

Afhankelijk van hoeveel energie u verbruikt, kan de besparing genoeg zijn om de maandelijkse betaling van uw Energiebespaarlening te dekken. Investeer slim en maak van uw huis een heerlijk comfortabel thuis!

  • u kunt tot maximaal € 25.000 lenen (ZEP+/Nul op de Meter tot maximaal € 65.000,-);
  • u betaalt een aantrekkelijke rente (momenteel vanaf 1.8%), die gedurende de hele looptijd van uw lening vaststaat;
  • u kunt gedurende de looptijd de lening boetevrij aflossen (deels of helemaal).

Energiebespaarlening voor VvE’s

Met de VvE Energiebespaarlening kunt u energiebesparende maatregelen in of aan het appartementencomplex direct laten uitvoeren, zonder uw reserveringen aan te spreken.

  • U krijgt persoonlijke begeleiding
  • Maximaal € 65.000 per appartement
  • Rente vanaf 2,0% (looptijd 10 jaar)

Meer informatie over de Energiebespaarlening?

Bent u nieuwsgierig naar uw besparingsmogelijkheden? Bezoek onze showroom aan de Broekerdreef 140 in Velserbroek voor een advies op maat. Wij werken samen met het Nationaal Energiebespaarfonds en vertellen u graag over de mogelijkheden. Er zijn overigens ook mogelijkheden voor VvE’s.