Van der Vlugt Velserbroek - Kunststof ramen - Kozijnen en Zonwering
van der vlugt - kunststof ramen - deuren - kozijnen - haarlem - fam akkerman
toekomst proof - van der vlugt velserbroek - kozijnen en zonwering

Altijd de beste kunststof ramen voor uw woning

Of u nu op zoek bent naar een onderhoudsarm vast raam, draaikiepraam, schuifraam of dakraam. Wij hebben altijd een passend raam voor uw onderhoudsarme kozijnen.

We maken uw raam in onze eigen Select Windows fabriek op basis van duurzame Schüco profielen volledig voor u op maat. Wij weten dankzij verdiepte profielen en de rechte hoekverbinding (Hollandse Hoek®) een kunststof raam te creëren met de uitstraling van hout. Dat betekent onder meer nooit meer schilderen.

Kunststof ramen met Politiekeurmerk en VKG-certificaat

In onze fabriek versterken wij de Schüco profielen voor onze kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien rondom met staal. Zo is er voor inbrekers geen doorkomen aan. Standaard hebben al onze ramen inbraakveilig beslag. Ze voldoen dan ook stuk voor stuk aan de eisen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Omdat wij het VKG-certificaat mogen voeren, weet u bovendien zeker dat u kwaliteit, veiligheid en zekerheid koopt. Al onze kunststof kozijnen voldoen aan de strengste eisen van het VKG (Vereniging Kunststof kozijnen Gevelelementenindustrie).

Inbraakveilig ventileren

Onze ramen hebben sterk isolerende eigenschappen. Naast isoleren, is ook ventileren belangrijk voor een gezond binnenklimaat. Onze draaikiepramen hebben standaard vier ventilatiestanden. Om ook te kunnen ventileren als u niet thuis bent, is PADK-beslag een goede overweging. Uw draaikiepraam kan met dit Parallel Afstelbaar Draai Kiepraam behalve draaien en kiepen ook inbraakveilig ventileren. Het raam komt in z’n geheel zes millimeter naar voren waardoor een luchtspleet ontstaat.

Voordelen van onderhoudsarme ramen

  • Uitstekend isoleren, onderhoudsarm en inbraakwerend;
  • Onze onderhoudsarme ramen lijken exact op hout;
  • Standaard vier ventilatiestanden op draaikiepramen;
  • Standaard verdektliggend beslag op draaikiepramen;
  • 150 verschillende kleuren/structuren;
  • Gemaakt op basis van Schüco profielen;
  • Hang en sluitwerk voldoet aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen;
  • VKG gecertificeerd;
  • Tot 15 jaar garantie op de ramen, de kleur/structuur en de montage;
  • Tot 10 jaar garantie op het hang- en sluitwerk.
Van der Vlugt Velserbroek

Kunststof ramen aanschaffen?

Woont u in de buurt van Velserbroek, Haarlem, Heemskerk, IJmuiden of Beverwijk en overweegt u kunststof kozijnen? Onze kunststof kiepramen, draaikiepramen, klepramen en vaste ramen zijn onderhoudsarm en inbraakwerend. Of bent u benieuwd naar de mogelijkheden en de prijzen van onze kunststof ramen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of bezoek onze showroom aan de Broekerdreef 134-140 in Velserbroek.