Schuifpui antraciet - Van der Vlugt Velserbroek - Kozijnen en Zonwering
van der Vlugt - kunststof kozijnen - referentie - sterk isolerende kunststof schuifpui in Spaarndam
Witte kunststof schuifpui - Van der Vlugt Velserbroek - Kozijnen en Zonwering

Isolerende en onderhoudsarme schuifpui

Een schuifpui creëert een ideale doorgang naar uw tuin. U wandelt drempelloos van binnen naar buiten en andersom. Daarnaast zorgt de hoeveelheid glas voor een wijds uitzicht. Afhankelijk van uw wensen kiest u voor een hefschuifpui, kiepschuifpui of parallelschuifpui.

Een schuifpui is in tegenstelling tot openslaande deuren ruimtebesparend. Het ene deel schuift over het andere deel. U kiest een twee- drie- of vierdelig pui. Hoe meer delen, hoe meer binnenvallend licht.

Onze Select Windows schuifpui

Welke pui u ook kiest, ze zijn allemaal gemaakt op basis van sterk isolerende Schüco profielen. Ze zijn in onze Select Windows fabriek rondom versterkt met staal. Dus behalve isolerend zijn ze ook nog eens inbraakwerend. Het hang- en sluitwerk is net als bij al onze deuren standaard voorzien van SKG***.

Sterk isolerende schuifpui

Duurzaam en neutraal wonen vraagt om extra isolatie. Daarom is er in onze Select Windows fabriek een sterk isolerende schuifpui ontwikkeld. Wanneer u deze pui combineert met het dikkere triple glas, creëert u een schuifpui uit de Energie Kozijn serie. Deze schuifpui heeft een zeer lage U-waarde. Hoe lager deze waarde, hoe beter de isolerende werking. Echt een schuifpui van de toekomst.

Schuifpui met ingebouwde raamdecoratie

Onze pui staat bekend om zijn zeer lichte bediening. U zet uw pui deels open als u de ruimte wilt luchten. Wind en regen maken met Screenline raamdecoratie® geen schijn van kans. Uw jaloezieën of plissés zitten namelijk tússen het isolatieglas. Een prachtig gezicht. Bij mooi weer zet u de pui helemaal open. Zo betrekt u de woonkamer bij de tuin.

Nooit meer schilderen

Om ervoor te zorgen dat de uitstraling van uw pui past bij de stijl van uw woning, kiest u uit maar liefst 150 kleuren en structuren. Ondanks dat uw pui gemaakt is van kunststof, lijken ze dankzij de nieuwste innovaties exact op hout. Groot voordeel: u hoeft uw schuifpui nooit meer te schilderen. Schoonmaken met een vochtige doek is voldoende. Dat is niet alleen gemakkelijk; het is ook nog eens duurzaam.

Afhankelijk van uw woonsituatie en wensen kiest u de pui die bij u past:

 • Een hefschuifpui betekent eerst heffen dan schuiven. U heft de hendel iets omhoog en schuift vervolgens
  soepel de pui open.
 • Een kiepschuifpui kan zowel kiepen als schuiven. De kiepstand is uw ventilatiestand.
 • Een parallelschuifpui opent u van links naar rechts of van rechts naar links. Een parallelschuifpui staat in de
  eigen geleiding.

Voordelen schuifpui

 • Keuze uit: hefschuifpui, kiepschuifpui en parallelschuifpui;
 • Twee- drie- en vierdelig;
 • Sterk isolerend, onderhoudsarm en inbraakwerend;
 • Keuze uit 150 verschillende kleuren/structuren;
 • Uw woning stijgt in waarde;
 • Tot 15 jaar garantie.
Van der Vlugt Velserbroek

Kunststof schuifpui aanschaffen?

Woont u in de buurt van Velserbroek, Haarlem, Heemskerk, IJmuiden of Beverwijk? En overweegt u een onderhoudsarme schuifpui aan te schaffen? Neem dan contact met ons op of neem een kijkje in onze showroom aan de Broekerdreef 134-140 in Velserbroek. Wij informeren u graag naar de mogelijkheden van de verschillende puien. Wij komen graag bij u thuis de situatie bekijken zodat we een (gratis) offerte kunnen opmaken voor u.