Schuifpui antraciet - Van der Vlugt Velserbroek - Kozijnen en Zonwering
kunststof schuifpui voor meer daglicht - Van der Vlugt Velserbroek - Kozijnen en Zonwering - Koele onderhoudsarme kozijnen
Witte kunststof schuifpui - Van der Vlugt Velserbroek - Kozijnen en Zonwering

Isolerende en onderhoudsarme schuifpui

Een schuifpui creëert een ideale doorgang naar uw tuin. U wandelt drempelloos van binnen naar buiten en andersom. Daarnaast zorgt de hoeveelheid glas voor een wijds uitzicht. Afhankelijk van uw wensen kiest u voor een hefschuifpui, kiepschuifpui of parallelschuifpui.

Een schuifpui is in tegenstelling tot openslaande deuren ruimtebesparend. Het ene deel schuift over het andere deel. U kiest een twee- drie- of vierdelig schuifpui. Hoe meer delen, hoe meer binnenvallend licht.

Schüco Schuifpui

Welke pui u ook kiest, ze zijn allemaal gemaakt op basis van sterk isolerende Schüco profielen. Ze zijn in de Select Windows fabriek rondom versterkt met staal. Dus behalve isolerend zijn ze ook nog eens inbraakwerend. Het hang- en sluitwerk is net als bij al onze deuren standaard voorzien van SKG***.

Schuifpui met ingebouwde raamdecoratie

Onze schuifpui staat bekend om zijn zeer lichte bediening. U zet uw pui deels open als u de ruimte wilt luchten. Wind en regen maken met Screenline raamdecoratie® geen schijn van kans. Uw jaloezieën of plissés zitten namelijk tússen het isolatieglas. Een prachtig gezicht.
Bij mooi weer zet u de schuifpui helemaal open. Zo betrekt u de woonkamer bij de tuin.

Schuifpui nooit meer schilderen

Om ervoor te zorgen dat de uitstraling van uw schuifpui past bij de stijl van uw woning, kiest u uit maar liefst 150 kleuren en structuren. Ondanks dat uw pui gemaakt is van kunststof, lijken ze dankzij de nieuwste innovaties exact op hout. Groot voordeel: u hoeft uw schuifpui nooit meer te schilderen. Schoonmaken met een vochtige doek is voldoende.

Afhankelijk van uw woonsituatie en wensen kiest u de pui die bij u past:

• Een hefschuifpui betekent eerst heffen dan schuiven. U heft de hendel iets omhoog en schuift vervolgens
soepel de pui open.
• Een kiepschuifpui kan zowel kiepen als schuiven. De kiepstand is uw ventilatiestand.
• Een parallelschuifpui opent u van links naar rechts of van rechts naar links. Een parallelschuifpui staat in de
eigen geleiding.

Voordelen schuifpui

  • Keuze uit: hefschuifpui, kiepschuifpui en parallelschuifpui;
  • Twee- drie- en vierdelig;
  • Sterk isolerend, onderhoudsarm en inbraakwerend;
  • Keuze uit 150 verschillende kleuren/structuren;
  • Uw woning stijgt in waarde;
  • Tot 15 jaar garantie.
Van der Vlugt Velserbroek

Kunststof schuifpui aanschaffen?

Overweegt u een onderhoudsarme schuifpui aan te schaffen? Neem dan contact met ons op of neem een kijkje in onze showroom aan de Broekerdreef 134-140 in Velserbroek. Wij informeren u graag naar de mogelijkheden van de verschillende puien. Wij komen graag bij u thuis de situatie bekijken zodat we een (gratis) offerte kunnen opmaken voor u.