Veel gestelde vragen

De prijs van een kunststof kozijn is van verschillende factoren afhankelijk. Denk aan de afmetingen van uw kozijn, het soort kozijn (draairaam, draaikiepraam, schuifpui, voordeur, etc.), de gewenste kleur en structuur, de indeling van het kozijn, het soort profiel dat u wenst (vlak- of verdiept), etc. Wij maken graag een gratis en vrijblijvende offerte voor u.

Op alle kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien van Van der Vlugt heeft u tot maar liefst 15 jaar garantie. Dat geldt ook voor de montage en de kleur/structuur.

Zeker, al onze kunststof ramen en deuren zijn standaard voorzien van inbraakwerend hang- en sluitwerk. Onze deuren zijn bovendien altijd uitgevoerd met inbraakwerend SKG***-deurbeslag, volledig volgens de eisen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen. U bent dus optimaal beschermd tegen inbrekers.

Kunststof is zeer isolerend, dat gaat u merken aan uw stookkosten. Zéker als u kunststof kozijnen combineert met HR++ isolatieglas.

Je ziet tegenwoordig amper het verschil meer tussen een kunststof en een houten kozijn. Dit komt door de rechte hoekverbinding (Hollandse Hoek®), de gelijkliggende aanslag en de keuze uit 125 kleuren met een houtnerf, matte of metallic structuur.

Kunststof kozijnen zijn duurzaam, onderhoudsarm (u hoeft ze nooit te schilderen), isolerend, energiebesparend, inbraakwerend en praktisch in gebruik.

Af en toe schoonmaken met een vochtige doek is voldoende. De kunststof folie behoudt altijd zijn uitstraling. Gebruik nooit een reinigingsmiddel waar een oplosmiddel zit.

U kunt kiezen uit 125 kleuren met een houtnerf, matte of metallic structuur.

Zeker. Omdat het verschil tussen een houten kozijn en een kunststof kozijn nauwelijks zichtbaar is, kunt u prima stap voor stap uw houten kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien vervangen door kunststof.

Nee, onze kunststof kozijnen worden van Duitse Schüco profielen in onze eigen moderne Nederlandse fabriek GevelNed gemaakt.

Nee, ze zijn met staal versterkt. Wij gebruiken voor de profielen het Duitse topmerk Schüco. Hierdoor weet u zeker dat u kwaliteit koopt. De kwaliteit van kunststof kozijnen kan per leverancier flink verschillen. Kijk goed wat voor profielen gebruikt worden. Controleer ook of de producten, het bedrijf en de leverancier VKG-gecertificeerd zijn.

Dat kan aan veel zaken liggen. Bijvoorbeeld aan het product, maar ook aan de service, garantie en keurmerken. Let goed op de kwaliteit van de profielen. Schüco is bijvoorbeeld een topmerk. Als u zeker wilt zijn van een betrouwbare partij, neem dan een bedrijf in de arm waarbij zowel het bedrijf, de producten als de monteurs het VKG-keurmerk hebben.

Ja, Van der Vlugt heeft eigen monteurs in dienst. Ze hebben stuk voor stuk jarenlange ervaring in onze sector en voldoen in alle opzichten aan de strenge eisen die overkoepelende organisaties en keurmerken aan de montage stellen.

Absoluut. Als we uw kunststof ramen komen inmeten, kunnen we direct de horren inmeten. Bij plaatsing zit uw hor al in het raam.

Daar zijn tal van manieren voor waar we u graag over informeren. Zo hebben we bijvoorbeeld Screenline® in ons assortiment waarbij uw zonwering of raamdecoratie tússen het isolatieglas is gemonteerd. Zo maken wind, vuil en vocht geen schijn van kans. Of Kejé zonwering dat d.m.v. magneetband op het kozijn wordt bevestigd.

Dat kan zeker. Uw voordeur (maar ook uw achterdeur, balkondeur en openslaande deuren) is volledig naar eigen smaak samen te stellen. Al onze kunststof deuren worden op maat gemaakt en zijn in 125 kleuren, met houtnerf, metallic of matte structuur aan de binnen- en/of buitenzijde verkrijgbaar. Persoonlijke details als glas, stijlen en panelen bepaalt u volledig naar eigen smaak. Heeft u bijvoorbeeld glas in-lood ramen die u wilt verwerken in uw voordeur? Geen probleem!

Die minder fraaie scharnierkapjes zijn inmiddels ouderwets. Dankzij de nieuwste innovaties worden al onze kunststof deuren voorzien van nieuwe ronde en fraaie scharnieren.

We maken uw schuifpui volledig naar uw wens. En treffen indien noodzakelijk bouwkundige voorziening.

De Vereniging Kunststof Gevelelementenindustrie (VKG) is een onafhankelijke branchevereniging die checkt of een bedrijf in de kunststof kozijnen voldoet aan de strenge eisen rondom productie, montage en service. Het VKG keurt bij Van der Vlugt het hele proces: van productie tot en met montage. Ook de monteurs voldoen bij Van der Vlugt aan de strenge eisen die de VKG stelt. Verder heeft u de zekerheid van het waarborgfonds. Hierdoor is uw aanbetaling altijd gegarandeerd.

Nee, we kunnen de kunststof kozijnen ook alleen leveren. U kunt er dan bijvoorbeeld voor kiezen om een aannemer uw kozijnen te laten plaatsen. Vanzelfsprekend vervalt in dat geval de garantie op de montage.

Dat kan. Geen enkel probleem. Kom langs in onze showroom, dan bespreken we de mogelijkheden.

De levertijden is afhankelijk van het soort product en zal altijd in overleg gaan met de klant.

Ons rekeningnummer is NL62RABO0325487677.

Ja. Wij maken uw bestelling namelijk speciaal voor u op maat. Direct bij de bestelling maken wij al diverse kosten. Zo moet bijvoorbeeld de fabrikant betaald worden voor de productie. Het VKG garandeert bij ons uw aanbetaling.

Uiteraard! Vraag onze verkoopadviseurs om meer informatie en een referentie bij u in de buurt.

Onze monteurs zijn er tussen 7:30 en 8:00 uur.

Ons telefoonnummer is 088-97 22 100. Dit is geen betaald nummer.

U bent van harte welkom in onze showroom op de Broekerdreef 140 in Velserbroek. Omdat we u graag de aandacht geven die u verdient, vinden we het prettig als u even laat weten wanneer u onze showroom bezoekt. Dan zorgen wij ervoor dat een van onze verkoopadviseurs beschikbaar is om uw wensen en verwachtingen duidelijk in kaart te brengen en dit te vertalen in een passend en op maat gesneden advies. We hopen u snel in onze showroom te mogen ontmoeten.