Schüco kozijnen

“Ik wil kunststof kozijnen,” is een veel gehoorde wens. Een logische keuze, want de voordelen van kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien liegen er niet om. Maar let op dat het ene kunststof kozijn het andere niet is. Het is niet voor niets dat Van der Vlugt al ruim 25 jaar met Schüco profielen werkt.

Visie van familiebedrijf

Wij kiezen als bedrijf voor Schüco omdat de bedrijfsvisie van dit familiebedrijf ons aanspreekt. Net als wij gaan ze voor lange termijnrelaties. Schüco innoveert en bedenkt tot in detail hun producten. Je kunt gerust een nieuw raam op basis van Schüco profielen in een bepaalde kleur naast een kunststof deur plaatsen van 25 jaar geleden. Wit is bij hen altijd wit en crème is altijd crème.

Geïsoleerde kunststof profielen

Schüco breidt het product portfolio in de kunststof profielen juist uit, waar een ander inkrimpt. Dit bedrijf investeert en innoveert. Hun toekomst is geïsoleerde profielen en daar gaan ze voor. De kwaliteit is dan ook zeer hoog.

Kunststof kozijnen van a tot z

Het werkt prettig dat Schüco nauw contact houdt met haar klanten. Samen met overige Select Windows partners koopt Van der Vlugt de profielen rechtstreeks in via de Select Windows fabriek die ze omtovert tot op maat gemaakte kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien. Bij zusterbedrijf ColorNed foliëren ze deze met bijvoorbeeld een vlammende LIGNA houtnerfstructuur of één van de andere 150 kleuren om vervolgens het product via onze showroom aan de Broekerdreef in Velserbroek uit te leveren bij klanten in de regio Haarlem, IJmuiden, Beverwijk, Heemskerk, Spaarndam, Velsen en Santpoort.

Keuze uit 3 Schüco profielen

De hechte relatie tussen de fabriek van Select Windows en Schüco zorgt ervoor dat ze samen de profielen door ontwikkelen op basis van klantenwensen. Naast het chique Hollands Accent profiel is er nu ook keuze uit Hollands Facet en Hollands Blok; twee nieuwe profielen die nog beter isoleren, vooral omdat ze voldoende ruimte bieden voor HR++ of zelfs triple glas.

Select Windows kozijnprofielen - Van der Vlugt Velserbroek

Voordelen Schüco kozijnen

Kunststof kozijnen hebben vele voordelen. Behalve hip, isolerend en inbraakwerend zijn ze onderhoudsarm. Verder staan deze profielen bekend om:

  • Perfect isolerende eigenschappen;
  • De epdm afdichtingen rondom (duurzamer dan rubber, wat voorheen gebruikt werd);
  • Meer gebruik van psv per strekkende meter dus steviger profiel;
  • 100% recyclebaar (KOMO-keur);
  • En daarbij is Schüco ook officieel VKG leverancier.

Kunststof schuifpui aanschaffen?

Woont u in de buurt van Velserbroek, Haarlem, Heemskerk, IJmuiden of Beverwijk en overweegt u Schüco kozijnen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, dan praten we u graag in de showroom onder het genot van een kopje koffie bij over de mogelijkheden.