Binnenzonwering in tuindeur - Van der Vlugt Velserbroek - Kozijnen en Zonwering-kunststof kozijnen verbetering woning
Binnenzonwering verosol - Van der Vlugt Velserbroek - Kozijnen en Zonwering
Screenline binnenzonwering - Van der Vlugt Velserbroek - Kozijnen en Zonwering

Screenline® binnenzonwering tússen het glas

Bij het uitkiezen van onze kunststof openslaande deuren, zaten mijn vrouw en ik te dubben hoe we dit nu gingen doen met de binnenzonwering. We hadden luxaflex. In de showroom bij Van der Vlugt ontdekten we Screenline® binnenzonwering. Hierbij zit de binnenzonwering tússen het glas. Ik blij dat ik de kunststof kozijnen niet meer hoef te schilderen, mijn vrouw blij dat ze de luxaflex nooit meer hoeft af te stoffen.

Screenline® binnenzonwering

Meneer en mevrouw Weijers uit Bennebroek zijn zo blij met hun zonwering dat ze Screenline® niet alleen tussen het glas van de openslaande deuren hebben geplaatst, maar ook in de keukendeur, het achterraam en in het vaste raam aan de voorkant. De jaloezieën zijn zowel kantelbaar als optrekbaar. De kleine zonnecellen in de ruit, laden de accu van de afstandsbediening op. Per raam of deur kan de familie Weijers de binnenzonwering laten zakken of omhoog doen, maar ook met de afstandsbediening kan alles tegelijkertijd gesloten of geopend worden.

Zonwering tússen het glas

De binnenzonwering van Screenline® wordt al in de fabriek tussen het glas geplaatst, dus eenmaal op locatie is het zo geplaatst. Meneer en mevrouw Weijers hebben aan de voorzijde van de woning veel verkeer. Daarom kozen ze voor geluidswerend isolatieglas. Dankzij een transparante folie is het geluid van de straat niet langer een storende factor.

“Het was eigenlijk allemaal snel geregeld. Na het inmeten, kwamen twee monteurs van Van der Vlugt de kunststof ramen en deuren plaatsen. Je kon zien dat zo’n koppel al jaren samenwerkt. Het is meten, zagen en het past allemaal precies. Dat is ook de reden dat we voor Van der Vlugt zijn gegaan. Standaard is de kwaliteit goed.

Voordelen Screenline® binnenzonwering

  • de zonwering zit tússen het glas dus is niet vatbaar voor wind, vocht en stof;
  • perfecte samenwerking met HR++ isolatieglas;
  • handmatige of elektrische bediening;
  • keuze uit: (jaloezie, plissé of plissé black-out).
Van der Vlugt Velserbroek

Screenline® binnenzonwering aanschaffen?

Woont u in de buurt van Velserbroek, Haarlem, Heemskerk, IJmuiden of Beverwijk? En wilt u net als de familie Weijers zonwering van Screenline® aanschaffen voor tussen het glas in uw kunststof kozijnen? Of bent u gewoon benieuwd naar de mogelijkheden en de prijzen van onze binnenzonwering? Neem dan contact met ons op of bezoek onze showroom aan de Broekerdreef 134-140 in Velserbroek.