Van der Vlugt Velserbroek - Kunststof ramen - Kozijnen en Zonwering
toekomst proof - van der vlugt velserbroek - kozijnen en zonwering

Een vast raam voor iedere woning

Er zijn tal van ramen: denk aan een valraam, draaikiepraam, klepraam, schuifraam of een boerderijraam. In iedere woning zijn in elk geval altijd vaste ramen te vinden, al dan niet gecombineerd met een draaikiepraam.

Zoals de naam al aangeeft, kunt u een vast raam niet openzetten. Dat hoeft natuurlijk ook niet altijd. Denk aan een zijlicht naast een voordeur, een bovenlicht bij een achterdeur of natuurlijk de vaste ramen die we vaak zien naast een schuifpui of openslaande deuren.

Ventileren met een vast raam

De eerste prioriteit van een vast raam is licht binnenhalen. Om toch ook verse lucht binnen te krijgen met een vast raam, plaatsen we meestal een ventilatierooster aan de bovenzijde van het raam of op het kozijn.

Vast raam met Politiekeurmerk

Niet zelden proberen dieven van een vast raam een bewegend raam te maken, maar doordat het kunststof betreft, is er praktisch geen doorkomen aan voor ongenode gasten. Het vaste raamkozijn is standaard rondom versterkt met staal. Uw kunststof vaste raam is dus behalve isolerend ook inbraakwerend.

Eigen Select Windows fabriek

U kiest zelf welk kozijnprofiel u het mooiste vindt passen bij uw vaste raam. Doordat wij al onze onderhoudsarme kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien in onze eigen Select Windows fabriek maken, zijn de mogelijkheden rondom kleur, structuur en isolatieglas groot.

Ruime kleur- en structuurmogelijkheden

Van een afstand lijkt uw raamkozijn van hout, maar in werkelijkheid is het van isolerend, onderhoudsarm kunststof. Dit komt onder meer door de Hollandse Hoek® (rechte hoekverbinding) en de ruime kleur- en structuurmogelijkheden.

Voordelen vaste ramen

  • Een kunststof raam lijkt exact op een houten raam;
  • Een vast raam is isolerend, inbraakwerend en onderhoudsarm;
  • Gemaakt in de eigen Select Windows fabriek;
  • 15 jaar garantie op kunststof ramen, de kleur en structuur;
  • Productie en montage onder VKG Keurmerk.
Van der Vlugt Velserbroek

Bezoek onze showroom in Velserbroek

Woont u in de buurt van Velserbroek, Haarlem, Heemskerk, IJmuiden of Beverwijk en wilt u meer weten over de mogelijkheden van onze vaste ramen? Neem dan contact met ons op en bezoek de showroom aan de Broekerdreef 140 in Velserbroek. We laten u graag de mogelijkheden zien.