Terrasoverkapping 4 - Van der Vlugt Velserbroek - Kozijnen en Zonwering
Terrasoverkapping 4 - Van der Vlugt Velserbroek - Kozijnen en Zonwering
Plaza Viva - Van der Vlugt Velserbroek - Kozijnen en Zonwering

Puur woongenot met een terrasoverkapping van weinor

Het buitenleven kan beginnen! Met de weinor terrasoverkapping kunt u voortaan 365 dagen in uw tuin vertoeven. De kussens van uw stoelen of lounge set laat u gewoon onder de overkapping liggen als u zelf naar binnen gaat. Alles staat heerlijk beschut onder deze elegante constructie.

De weinor terrasoverkapping valt op door het prachtige design. De verschillende bouwdelen lopen naadloos in elkaar over waardoor het één geheel lijkt. Daarnaast heeft deze terrasoverkapping een uitstekende stabiliteit en hoge belastbaarheid. De wanden zijn extra dik met een slank ontwerp.

Altijd de juiste dakvorm en daktype

Een weinor terrasoverkapping past zich aan de vorm en esthetiek van uw woning aan. Zelfs bij wandverspringingen of hoekconstructies hebben we de juiste dakvorm en daktype voor u. De afvoerbuis voor het regenwater zit onopvallend geïntegreerd in de staanders. Prachtig!

Glazen schuifwand in uw terrasoverkapping

U kunt uw terrasoverkapping naar eigen smaak open of dicht zetten met de exact passende glazen schuifwand. Dit zorgt voor puur woongenot. De ene keer zit u nu eenmaal beschermd en gezellig, de andere keer liever fris en luchtig. Wilt u later weinor screens toevoegen? Geen probleem: het past naadloos.

Plaza Viva; een pergola zonwering van textiel

Terrasgenot kent geen grenzen met de Plaza Viva; een pergola zonwering van textiel. Het weer doet er niet toe: ú zit buiten. De zonwering is heerlijk te gebruiken voor zowel schaduw op een zonnige dag, als ter bescherming van een stevige windvlaag of een zomerse bui. Wát een leven! U heeft de keuze uit 150 doekdessins.

Terrazza Pure

Terrazza Pure is een moderne glazen terrasdak. De overkapping heeft een nieuw rechthoekige constructie met fraaie sierlijsten. De rechthoekige bouwvorm komt optimaal samen met rechtlijnige woningen. Met het unieke lichtconcept kunt u het terras verlichten met vele combinatiemogelijkheden in kleur. Daarnaast kan de Terrazza Pure uitgebreid worden met glazen schuifwanden of diverse extra zonwering. Dit zorgt dan voor nog meer privacy en bescherming tegen verblinding.

Voordelen weinor terrasoverkapping

  • hoogwaardig veiligheidsglas;
  • lange levensduur;
  • elegante constructie;
  • veel verschillende uitvoeringen;
  • in meer dan 200 RAL kleuren verkrijgbaar;
  • corrosiebestendig (gepoedercoate aluminium profielen en rvs-schroeven);
  • geïntegreerde waterafvoer;
  • veel keuze: ronde/vierkante staanders, met/zonder overstek.
Van der Vlugt Velserbroek

Wens u meer informatie over onze weinor terrasoverkappingen?

Woont u in de buurt van Velserbroek, Haarlem, Heemskerk, IJmuiden of Beverwijk en wenst u meer informatie over onze weinor terrasoverkappingen? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze showroom aan de Broekerdreef 134-140 in Velserbroek. We hebben de terrasoverkappingen voor u uitgestald staan in onze showroom, zodat u ze met eigen ogen kunt bewonderen. Maar ook tonen we verticale screens of knikarm zonneschermen van weinor. U kunt ook alvast wegdromen met een brochure van de weinor terrasoverkappingen.