van der vlugt - kunststof ramen - deuren - kozijnen - haarlem - fam akkerman
optisch schuifraam - kozijnen

Makkelijk te bedienen optisch schuifraam

Bij een schuifraam beweegt u het onderste deel van het raam verticaal naar boven onder het bovenste raam langs. Voorheen betekende dit vaak duwen en trekken om het oude houten schuifraam in beweging te krijgen. Daarom hebben wij een onderhoudsarm optisch schuifraam ontwikkeld.

Onze optische schuiframen lijken exact op houten schuiframen die we vaak in Amsterdamse huizen of boerderijwoningen zien. Vandaar dat deze ramen meestal onder de naam ‘Amsterdams schuifraam’ of boerderijraam door het leven gaan. Onze optische schuiframen zijn eigenlijk draaikiepramen waarbij het bovenlicht iets naar voren steekt.

Soepel traditioneel schuifraam

U bent met een optisch schuifraam van alle gemakken voorzien. Zo lijkt het raam dankzij de keuze uit 150 kleuren/structuren exact op hout, maar is het in werkelijkheid onderhoudsarm kunststof. En het lijkt een traditioneel schuifraam, maar het betreft dus een gemakkelijk te bedienen draaikiepraam. Een ouderwets raam in een nieuw jasje dus. U draait of kiept uw ‘schuifraam’ eenvoudig open en dicht. Zo past het raam toch keurig bij de stijl van uw woning en behoudt u de authentieke stijl.

Boerderijraam renoveren

Ook in boerderijwoningen zien we vaak schuiframen. Bent u voornemens (duurzaam) te gaan renoveren? Vervang dan uw houten schuiframen en kies voor een kunststof optisch schuifraam. Neem afscheid van het zware schuiven en kies ervoor om uw ramen in een handomdraai te openen of te sluiten door te draaien of te kiepen.

Voordelen van het optische schuifraam

  • Lijkt exact op het traditionele houten schuifraam;
  • Gemaakt in de eigen Select Windows fabriek;
  • 10 jaar garantie op het standaard draaikiep beslag;
  • 15 jaar garantie op het optische schuifraam, de kleur en structuur;
  • Isolerend, inbraakwerend en onderhoudsarm;
  • Productie en montage onder VKG Keurmerk.
Van der Vlugt Velserbroek

Bezoek onze showroom in Velserbroek

Woont u in de buurt van Velserbroek, Haarlem, Heemskerk, IJmuiden of Beverwijk? En bent u voornemens uw oude houten schuifraam te vervangen? Kies dan een sterk isolerend, inbraakwerend en onderhoudsarm kunststof optisch schuifraam. Neem vrijblijvend contact met ons op en bezoek de showroom aan de Broekerdreef 140 voor een pakkend advies.