Waarom kiezen voor kunststof kozijnen met het VKG Keurmerk?

Als je op zoek bent naar hoogwaardige kunststof kozijnen voor je woning, dan is het VKG Keurmerk een belangrijke factor om rekening mee te houden. Bij Van der Vlugt zijn we trots op onze aansluiting bij het VKG Keurmerk. We leggen je graag uit waarom. Lees verder voor de belangrijkste voordelen van het VKG Keurmerk voor jou als klant.

Kwaliteit gegarandeerd

Wanneer je kiest voor kunststof kozijnen met het VKG Keurmerk bij Van der Vlugt, kies je voor gegarandeerde kwaliteit. Onze kunststof kozijnen voldoen aan de hoogste standaarden op het gebied van vakmanschap en duurzaamheid. Dankzij het VKG Keurmerk ben je verzekerd van kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien die lang meegaan en bestand zijn tegen diverse weersomstandigheden.

Strikte controle en toezicht

Het VKG Keurmerk staat voor zorgvuldige controle en toezicht gedurende het hele productieproces. Bij Van der Vlugt wordt elke stap, van fabricage tot en met montage, nauwlettend gecontroleerd om ervoor te zorgen dat onze kunststof kozijnen aan de hoogste normen voldoen. Dit garandeert niet alleen kwaliteit, maar ook gemoedsrust voor jou als klant.

Betrouwbare garantie en waarborgfonds

Een van de belangrijkste voordelen van het VKG Keurmerk is de betrouwbare garantie die het biedt. Bij Van der Vlugt ontvang je niet alleen garantie op onze kunststof kozijnen, maar ook de zekerheid van het VKG Waarborgfonds. Dit fonds beschermt jouw investering, zelfs als er iets misgaat. Stel dat een leverancier jouw kunststof kozijnen niet kan leveren, dan springt een ander VKG-lid in, zonder dat jij voor extra kosten opdraait. Als dat om welke reden dan ook niet lukt, krijg je altijd je aanbetaling terug. Ook goed om te weten: Bij een meningsverschil kan je, mocht het nodig zijn, altijd terugvallen op een onafhankelijke geschillencommissie van het VKG Keurmerk.

Duurzaamheid voorop

Bij Van der Vlugt streven we naar duurzaamheid in alles wat we doen, en dat geldt ook voor onze kunststof kozijnen. Ze worden gemaakt op Nederlandse bodem, in de fabriek van Select Windows in Zwaag. Dankzij het VKG Keurmerk ben je verzekerd van Select Windows kozijnen die een leven lang (en langer!) meegaan en die milieuvriendelijk zijn. Select Windows kozijnen zijn recyclebaar en dragen bij aan een duurzamere toekomst voor onze planeet.

Het productieproces bij Van der Vlugt: VKG Keurmerk in actie

Het productieproces van Select Windows kozijnen, het daadwerkelijke product en de montage die wij als Van der Vlugt leveren, vallen allemaal onder het VKG Keurmerk. Dit betekent dat elke stap in het proces voldoet aan de strenge eisen en normen van het VKG Keurmerk. Van het selecteren van hoogwaardige materialen tot de zorgvuldige fabricage en montage door onze gecertificeerde vakmensen bij jou thuis.

Kunststof kozijnen met VKG Keurmerk

Kom naar onze showroom in Velserbroek

Van der Vlugt is trots partner van Select Windows waarmee we kunststof kozijnen van topkwaliteit leveren, die voldoen aan de hoogste normen van het VKG Keurmerk. Wil je hier meer over weten? Vraag een offerte aan of maak een afspraak in onze showroom in Velserbroek voor persoonlijk advies en ontdek zelf waarom kunststof kozijnen met het VKG Keurmerk de ideale keuze zijn voor jouw huis.