Prachtige Kozijnen bij Van der Vlugt

Mijn woning stamt uit 1926. De aluminium schuifpui die de vorige bewoner erin had gezet, begon te oxideren (wit uit te slaan) en de isolatie was ver te zoeken. Omdat een schuifpui een ruime kijk geeft op mijn tuin, was het direct duidelijk dat er weer een schuifpui zou komen. Maar dan wel een kunststof schuifpui, want ik heb geen behoefte aan schilderwerk.

Deze keer hebben we aandacht voor de schuifpui die een geheel van uw huis en uw tuin maakt. Een schuifpui zorgt dankzij de volglazen delen voor veel licht in uw woning.

Kunststof schuifpui in een woning uit 1926

Het regende op de dag van de plaatsing keihard. Jone Warmerdam uit Haarlem was bang dat de afspraak verzet zou worden, maar de monteurs van Van der Vlugt stonden op de afgesproken dag en op tijd bij haar voor de deur. Na een dag hard werken, brachten ze de schuifpui terug naar de oorspronkelijke hoogte. Het glas-in-lood dat op meerdere plaatsen in de woning gebruikt is, zit nu tússen het isolatieglas van de hefschuifpui. Het is net of we terug in de tijd zijn gegaan. Maar dan wel met een paar grote verschillen: weersinvloeden blijven met deze kunststof hefschuifpui buiten de deur, net als inbrekers en potten verf.

Kunststof schuifpui, is net hout

Mevrouw Warmerdam is blij met haar kunststof schuifpui. Als de kozijnen op de bovenverdieping toe zijn aan vervanging, belt ze zeker Van der Vlugt om te vragen of ze een gratis offerte voor de vervanging van haar houten kozijnen door kunststof ramen willen maken.

Binnen 1 dag geplaatst

“Ik ben heel blij met mijn soepel lopende kunststof hefschuifpui. Al met al kostte het verwijderen van de oude aluminium pui en het plaatsen van de nieuwe kunststof pui een dag. De professionele monteurs hebben al het afval keurig meegenomen. Ze hebben zelfs de convectorput helemaal schoongezogen. Dankzij de mooie hoeken van de kunststof kozijnen lijkt het trouwens net of mijn schuifpui van hout is.”

Kunststof schuifpui aanschaffen?

Wilt u net als Jone Warmerdam uit Haarlem een kunststof schuifpui kopen? Neem dan contact met ons op of bezoek onze showroom aan de Broekerdreef 134-140 in Velserbroek.