Prachtige Zonwering bij Van der Vlugt

Deze keer is er aandacht voor de vernieuwde zonwering producten van Weinor. We zijn nu ook zonweringspecialist met terrasoverkapingenscreens en knikarmschermen. Lees hieronder over de voordelen van de Weinor knikarmen of kom voor een persoonlijk advies naar onze vernieuwde showroom.

Knikarmen tegen de zon, verblinding en inkijk

Iedere woning heeft een eigen stijl en unieke ligging. En iedere woonwens is anders. Daarom hebben we verschillende weinor knikarm zonneschermen in ons zonwering assortiment.

Hoogwaardige kwaliteit knikarmscherm

Met de knikarmschermen geniet u zonder belemmeringen van de zon. U creëert een comfortabele schaduw en bent veilig beschermd tegen de regen. Dankzij de hoogwaardige kwaliteit zijn deze knikarm zonneschermen super duurzaam.

Perfecte doekstand

Wat alle knikarmen gemeen hebben bij Van der Vlugt is dat de hoogwaardige techniek onzichtbaar en ruimtebesparend in de behuizing geïntegreerd zit, stil is in gebruik is, licht is van gewicht en daarbij uiterst bestendig dankzij matrijs gesmeed aluminium. Dit zorgt voor een perfecte doekstand.

Supersmalle cassette

Zelfs met grote breedtes heeft weinor maar twee muurconsoles nodig en vormt hierdoor een eenheid met uw woning. De cassette past harmonieus bij de gevel en is supersmal. Waardoor u hem bijna niet ziet als het doek in is. Doet u de knikarm uit dan wordt u verrast door een prachtige sfeer.

Design Award voor knikarmen

De weinor knikarmen hebben al verschillende Design Awards gewonnen. En terecht, want behalve dat ze de zon goed weren, zien ze er prachtig uit. In de kleur en de stof die u maar wenst en zelfs met ledverlichting. Dankzij de hoogwaardige afwerking, gaat alles van weinor superlang mee.

Wens u meer informatie over onze weinor knikarm zonneschermen?

Als u meer informatie wilt over onze weinor knikarmen neem dan contact met ons op of kom langs in onze showroom aan de Broekerdreef 134-140 in Velserbroek. We hebben verschillende opstellingen met weinor zoals verticale screens of terrasoverkappingen voor u uitgestald staan in onze showroom zodat u ze met eigen ogen kunt bewonderen en de diverse opties kunt bekijken en vergelijken. U kunt ook een brochure over weinor knikarm zonneschermen downloaden.

Voordelen weinor knikarmschermen:

  • hoogwaardige kwaliteit;
  • breedtes en uitval uitval te behalen van maximaal 12×4;
  • optionele ledverlichting;
  • 155 doekdesigns en 47 standaard framekleuren;
  • bijzonder kleine cassette die past bij de gevel;
  • 10 jaar garantie.
Van der Vlugt Velserbroek