Gehele woning in Haarlem voorzien van kunststof kozijnen met houtlook

Wij hebben een gehele woning in Haarlem voorzien van kunststof kozijnen. Hier hebben wij nieuwe ramen (vaste ramen en draaikiepramen), deuren en een schuifpui gemonteerd. Alle kozijnen hebben een folie met houtlook genaamd Dessert Oak. Deze folie zorgt ervoor dat de kunststof kozijnen net op hout lijken. Daarnaast zijn enkele ramen voorzien van bijpassende ventilatieroosters. Hierdoor is het mogelijk om goed te ventileren in huis.

Isolerend, inbraakwerend en onderhoudsarm

Kunststof kozijnen zijn isolerend, inbraakwerend en onderhoudsarm. Door de goede isolatie bespaart u een hoop geld en daalt uw energierekening. Onderhoudsarm wil zeggen dat u de kozijnen nooit meer hoeft te schilderen. Dus vrij van onderhoud! Enkel afnemen met een vochtig doekje is voldoende. Bij houten kozijnen is het onderhoud wel belangrijk, bijvoorbeeld door te schilderen. Kunststof kozijnen lijken op hout, maar hebben de voordelen van kunststof.

Wilt u ook kunststof kozijnen in uw woning?

Bent u ook geïnteresseerd in nieuwe kunststof kozijnen voor uw woning in Haarlem? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. U kunt ons mailen via info@vandervlugt.nl of bellen via 088 9722100. Wij helpen u graag met de verbetering van uw woning.

Locatie: ‘Haarlem’