Kunststof kozijnen Haarlem eo

U overweegt uw kozijnen te vervangen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn met ons professionele team namelijk volledig thuis in o.a. kunststof kozijnendeurenschuifpuien.

Van der Vlugt is al ruim 60  jaar een begrip in de regio Kennemerland en in de kunststof kozijnenbranche. Eigenaar Hein van der Vlugt heeft een prachtige showroom in Velserbroek (langs de Randweg, vlak voor de Velsertunnel) en een lange lijst met tevreden klanten. Behalve een ruim assortiment kunststof, levert en monteert Van der Vlugt ook zonwering en vouwwanden. En Van der Vlugt is het juiste adres voor  gevelbekleding.

Kunststof kozijnen: een slimme investering

Met kunststof kozijnen komen uw woonwensen tot leven! Dankzij de innovaties uit de Select Windows fabriek ziet u nauwelijks het verschil tussen kunststof en houten kozijnen. Dit komt onder meer door de Hollandse Hoek® (rechte verbinding), de gelijkliggende aanslag, de verdiepte profielen en de houtnerf folie die u aan binnenzijde en/of buitenzijde van uw ramen, deuren en schuifpuien aan kunt laten brengen. Tel daarbij op dat u niet meer hoeft te schilderen en u uw energierekening aanzienlijk kunt verlagen.

VKG Keurmerk

Zowel onze kunststof producten als de montage en de monteurs van Van der Vlugt zijn VKG gecertificeerd. Dit betekent dat wij voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen die de Vereniging Kunststof Gevelelementenindustrie (VKG) stelt op het gebied van productie en montage van kunststof kozijnen, deuren en schuifpuien.

Vele referenties in Haarlem

In de loop der jaren heeft het team van Van der Vlugt al vele woningen in Haarlem en omstreken gerenoveerd en voorzien van sterk isolerende kozijnen. Bent u benieuwd hoe dat eruit ziet, dan kunnen we u ten alle tijden een aantal referentie adressen geven om eens langs te lopen. U kunt natuurlijk ook een kijkje nemen op onze referentie pagina.

Meer informatie over kunststof kozijnen Haarlem?

Wilt u meer weten over de kunststof kozijnen, ramen, deuren of schuifpuien van Van der Vlugt en andere producten die uw woning verbeteren? Kom dan langs in de showroom van Van der Vlugt aan de Broekerdreef 140  in Velserbroek.

U vindt ons op rijafstand van hartje Haarlem

U bent er zo vanuit Haarlem-centrum, Molenwijk of de Kleverparkbuurt. Ook als u uit Zandvoort, Heemskerk, Spaarndam of Beverwijk komt, is Van der Vlugt zeer goed bereikbaar. Onze showroom bevindt zich langs de Westelijke Randweg (N208) tegenover Praxis Velserbroek en u parkeert gratis voor de deur.

Tot ziens in onze showroom,

Hein van der Vlugt en team Van der Vlugt