van der vlugt - kunststof ramen - deuren - kozijnen - haarlem - fam akkerman
van der vlugt - kunststof ramen - deuren - kozijnen - haarlem - fam akkerman
van der vlugt - kunststof ramen - deuren - kozijnen - haarlem - fam akkerman

Kunststof kozijnen

Komt de kou in de winter via uw kozijnen naar binnen of is het in de zomer snikheet in uw woning. Grote kans dat uw ramen en deuren niet goed meer isoleren. Voor een goede isolatie kiest u voor kunststof kozijnen.   

Op een gegeven moment gaat een nieuwe verflaag niet meer helpen en bent u toe aan nieuwe kozijnen. Liefst heeft u natuurlijk isolerende kozijnen die u nooit meer hoeft te schilderen. Dat kan! Onze kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien lijken exact op houten kozijnen. U kiest de kleur en structuur die u wenst. Schilderen is verleden, uw kozijnen zijn namelijk onderhoudsarm.

Kozijnprofielen

Behalve de kleur en structuur, kiest u ook het kozijnprofiel dat u mooi vindt. Variërend van een elegant kozijnprofiel van 112 millimeter (Hollands Accent) of een 120 millimeter diep kozijnprofiel (Hollands Facet of Hollands Blok). Hoe dieper het profiel van Schüco, hoe meer ruimte er is voor de isolerende werking en hoe dikker het glas dat erin past. Met triple glas zit u nóg beter geïsoleerd. U heeft bij het 120 mm profiel de keuze uit een blok kozijn met een hellingshoek van 6 graden (Hollands Blok) of een strak kozijn met een hellingshoek van 15 graden (Hollands Facet).

Het allerbeste isolerende kozijn is het Energie Kozijn. Samen met het dikkere triple isolatieglas ontstaat een zeer sterk isolerend kozijn dat tot 40% beter isoleert dan de huidige generatie kozijnen. Uiterst duurzaam en gericht op de toekomst. Isoleren betekent ook ventileren. Er zijn verschillende mogelijkheden om te zorgen voor een gezond binnenklimaat.

Hollands Blok

Hollands Facet

Hollands Accent

Kunststof kozijnen die exact op hout lijken

Al onze kunststof kozijnen worden gemaakt op basis van Schüco profielen. In de Select Windows fabriek worden ze rondom met staal versterkt, dus voor inbrekers is er geen doorkomen aan. Dankzij de rechte hoekverbinding (Hollandse Hoek®), keuze uit drie Schüco profielen, de gelijkliggende aanslag, de keuze uit 150 kleuren en de LIGNA structuur ziet u het verschil met hout niet. Zelfs de scharnierkapjes die we voorheen vaak op kunststof deuren zagen, zijn verleden tijd. Al onze voordeuren, openslaande tuindeuren en achterdeuren zijn bij ons standaard voorzien van ranke, slanke rolbandscharnieren.

Onderhoudsarme kozijnen in de kleur die uw wenst

Mocht u ervoor kiezen om bijvoorbeeld de draaikiepramen, deuren en schuifpui op de zuidkant van de woning van kunststof te voorzien. Of nog wat langer te doen met de houten kozijnen aan de noordkant van de woning. Geen probleem, u kunt uw kunststof kozijnen qua kleur afstemmen op eventuele nog houten kozijnen in de woning als u niet alles in één keer vervangt.

Voordelen van kunststof kozijnen

  • sterk isolerende Schüco profielen (lagere energierekening);
  • onderhoudsarm (nooit meer schilderen);
  • inbraakwerend (alle deuren standaard SKG*** deurbeslag);
  • keuze uit verschillende uitstralingen;
  • niet te onderscheiden van houten kozijnen;
  • keuze uit 150 kleuren en structuren;
  • uw woning stijgt in waarde;
  • zekerheid gegarandeerd (wij voldoen aan de eisen van het VKG)
  • tot 15 jaar garantie op de kozijnen de kleur en de montage;
  • tot 10 garantie op het hang- en sluitwerk.
Van der Vlugt Velserbroek

Kunststof kozijnen aanschaffen?

Woont u in Velserbroek, Haarlem, Heemskerk, IJmuiden of Beverwijk en bent u het zat om uw kozijnen te schilderen? Kies dan kunststof kozijnen, ramen, deuren of een schuifpui. Neem contact met ons op of bezoek vrijblijvend onze showroom aan de Broekerdreef 134-140 in Velserbroek. Kom zelf voelen, ruiken en bekijken wat de mogelijkheden zijn.