Grote doorbraak: Kunststof kozijnen met de emotie van hout

Geplaatst op 11 juli 2017

binnenzonwering bij vtwonen - Van der Vlugt Velserbroek - Kozijnen en Zonwering

Járenlang is er naar gezocht en het is Van der Vlugt in Velserbroek gelukt: een zijdeglans, vlammende houtnerf structuur op kunststof kozijnen. Samen met de moderne fabriek ColorNed zijn wij erin geslaagd de emotie van houten kozijnen te verwerken in kunststof. De merknaam is LIGNA, dat hout betekent.Een primeur bij Van der Vlugt: kunststof kozijnen van hout!

Hiermee is er geen reden meer om houten kozijnen boven kunststof kozijnen te kiezen. Waarom zou je ook? Een kunststof raam, een voordeur of kunststof schuifpui gaan een leven lang mee en hoef je nooit meer te schilderen. Bovendien is dit materiaal behalve duurzaam ook isolerend en inbraakwerend.

Kunststof kozijnen van hout

De LIGNA primeur zingt al aardig rond. De kunststof kozijnen met een warme, glanzende houtnerfstructuur in de zes meest voorkomende kleuren gaan als warme broodjes over de toonbank.

Het is voor Van der Vlugt een koud kunstje geworden om met kunststof kozijnen de uitstraling van houten kozijnen te behouden voor uw jaren 30 woning. De houtnerfstructuur in grachtengroen combineert u bijvoorbeeld moeiteloos met crème. Geen mens die het verschil ziet tussen een houten kozijn en een kozijn van kunststof.

Natuurlijk LIGNA

LIGNA is een innovatie op de bestaande folie. De kwaliteit van de folie is al 40 jaar bewezen en nu heeft de sfeer een boost gekregen waar we al zo lang naar op zoek waren. De houtnerf wordt ingewalst met een unieke print. Geen nerf is daardoor hetzelfde. Net als bij echt hout.

Kleurechtheid gegarandeerd

Denk maar niet dat de folie loskomt of verkleurt. Qua kleurechtheid staat het record op 40 jaar en qua vastigheid: de verbinding tussen het kunststof en de folie is nog beter dan de kunststof zelf. De folie blijft fantastisch zitten. De garantie op de prachtige vlammende houtnerf structuur, de kleurechtheid en de ‘stickability’ is niet voor niets 15 jaar.

Voordelen LIGNA

  • 100% hout met de voordelen van kunststof;
  • garantie van 15 jaar op LIGNA structuur;
  • toe te passen op alle kunststof gevelelementen;
  • zowel aan de binnen- als buitenzijde te gebruiken.

Zelf kleur samenstellen 

Wilt u nieuwe kozijnen waarbij de emotie van hout verwerkt zit in het kunststof? Bij ons in de showroom stelt u zélf de kleuren samen die u voor uw woning wenst. U bent van harte welkom aan de Broekerdreef in Velserbroek zodat u LIGNA persoonlijk kunt ervaren.