Trotse partner van Select Windows voor topkwaliteit kunststof kozijnen

Geplaatst op 11 maart 2024

Trotse partner van Select Windows

Stap binnen in de wereld van Van der Vlugt, een familiebedrijf met een rijke geschiedenis dat sinds 1956 een vertrouwde naam is in de regio Velsen en omstreken. Wat begon als een bescheiden schilder- en behangwinkel in IJmuiden, is uitgegroeid tot een bloeiend bedrijf, met een focus op kwaliteit, vakmanschap en klantenservice. Als trotse partner van Select Windows, tillen wij ons aanbod naar een hoger niveau. Ontdek hoe het partnerschap met Select Windows het verschil voor ons maakt én wat dat betekent voor jou als klant.

Hoogwaardige Select Windows kozijnen

Als partner van Select Windows staan wij garant voor alleen maar hoogwaardige kunststof kozijnen, ramen en deuren. Dankzij het gebruik van topkwaliteit profielen van Schüco bieden we duurzame en energie-efficiënte oplossingen voor ramen, deuren en kozijnen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het Energie Kozijn. Elke stap in het productieproces wordt bovendien zorgvuldig gecontroleerd om te verzekeren dat alleen de beste producten de Select Windows fabriek in Zwaag verlaten.

Innovatie en Expertise

Door deel uit te maken van het partnernetwerk van Select Windows hebben wij altijd toegang tot de nieuwste trends en innovaties in de kunststof kozijnen branche. Met regelmatige trainingen en bijeenkomsten blijven we altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, waardoor we jou als klant kunnen voorzien van deskundig advies en innovatieve oplossingen. Wat dacht je van onze Screenline® binnenzonwering, hierbij is de zonwering tussen het glas geplaatst, nooit meer afstoffen dus!

Samen een sterk(er) merk

Ons partnerschap met Select Windows gaat verder dan alleen inkoop en verkoop. Het is echt een samenwerking die is gebaseerd op vertrouwen, waarbij kennis en ervaring worden gedeeld tussen partners. Bovendien kunnen we altijd gebruik maken van de ondersteuning en expertise van Select Windows als marketingorganisatie, wat zorgt voor meer naamsbekendheid en betere service en ervaring voor jou als klant.

Wil je meer weten over het partnerschap met Select Windows en hoe je zelf partner kunt worden? Klik dan hier voor meer informatie.

Complete service

Bij ons gaat het niet alleen om het leveren van hoogwaardige kunststof producten zoals schuifpuien, draaikiepramen en voordeuren, maar juist om het bieden van een complete service. Naast het advies en de verkoop van kozijnen, ramen en deuren, bieden we ook montage aan. Dit betekent dat je kunt rekenen op een naadloze en professionele installatie met 15 jaar garantie op kunststof kozijnen en 10 jaar op isolatieglas.

Bezoek onze showroom

Wil jij ook profiteren van de kwaliteit en service van Van der Vlugt? Breng dan een bezoek aan onze showroom en ontdek ons uitgebreide assortiment aan Select Windows producten. Of vraag vandaag nog een offerte aan en laat ons je helpen bij het realiseren van jouw woonwensen.