Ben jij je baas beu?

Geplaatst op 12 september 2019

ben jij je baas beu - van der Vlugt Velserbroek - kozijnen en zonwering

Bij je huidige baas weet je waar je aan toe bent, maar eigenlijk ben je hem al een poosje hartstikke beu.

Neem de regie in eigen hand. Zoek een toffe werkplek waar je iedere dag met plezier naar toe gaat. Gun jezelf een baan waar je het naar je zin hebt . Misschien is het gras bij de buren wél groener. Toon lef, want stel nou eens dat het wél lukt…

Fijne werkplek in leuk montageteam

Schat jezelf vooral niet laag in en besef dat jij uniek bent als je goed met je handen kunt werken. Ik gun goede technische mensen een gezellige werkplek in een leuk team. Een plek waar je werkplezier hebt, waar de opdrachten perfect voorbereid zijn. Waar materialen op voorraad liggen en waar je niet structureel hoeft over te werken. Wij zijn bij Van der Vlugt zuinig op je en waarderen je.

Als monteur bij Van der Vlugt monteer je vooral kunststof kozijnen, ramendeuren en schuifpuien, maar mag je je ook bezighouden met terrasoverkappingen en buitenzonwering. Je werkt bij ons vanuit vrijheid en eigen verantwoordelijkheid. Voer je liever uit en wil je minder verantwoordelijkheid? Informeer dan naar een functie als tweede monteur. Voor goede technische mensen is er namelijk áltijd plek in ons familiebedrijf.

Loop eens een dagje mee

Ik nodig je van harte uit voor een kennismakingsgesprek. Mail me op h.vandervlugt@vandervlugt.nl als jij de mogelijkheden bij ons wilt verkennen. In vertrouwen en vanuit respect, zoals alles binnen Van der Vlugt gebeurt. Misschien vind je het sowieso leuk om een keer in onze keuken te komen kijken en met onze monteurs te praten over het reilen en zeilen van het vak of een dagje mee te lopen. Schroom niet, je bent van harte welkom aan de Broekerdreef 140 in Velserbroek.

Kortom, ben jij je baas beu? Kom bij ons monteren aan mooie projecten!

Hopelijk tot ziens,

Hein van der Vlugt