Met succes 443 hefschuifpuien geplaatst in Center Parcs Zandvoort

Geplaatst op 3 april 2020

Van der Vlugt renoveert vakantiehuisjes Center Parcs - van der vlugt Velserbroek - kozijnen en zonwering

Van der Vlugt heeft het renovatieproject van Vakantiepark Center Parcs Zandvoort binnen de gestelde termijn en succesvol afgrond. Hein van der Vlugt: “Het moest allemaal heel snel omdat de Formule I voor de deur stond.”

Dankzij een goede samenwerking is deze klus binnen de gestelde termijn geklaard. Erg jammer dat Formule 1 Heineken Dutch Grand Prix tot nader order is uitgesteld. Maar het is goed te zien dat Van der Vlugt razendsnel kwaliteit kan leveren.

Formule I Zandvoort uitgesteld

Hoewel de Formule I in Zandvoort uitgesteld is, is  Hein van der Vlugt niet minder trots op de renovatie van de 30 jaar oude vakantiewoningen. Van der Vlugt Kozijnen en Zonwering plaatste binnen een jaar (in plaats van twee jaar) maar liefst 443 onderhoudsarme kunststof hefschuifpuien. “We hebben snel kunnen opschalen. Dat is het voordeel van een familiebedrijf waar medewerkers al generaties lang werken. Ze zijn trouw en draaien hun hand niet om voor een grote spoedklus. Ook met de vaste leveranciers waar we al jaren mee samenwerken, hebben we een hechte band dus ook zij zijn ingespeeld op een efficiënte samenwerking en zetten graag een stapje bij.”

Kunststof hefschuifpuien uit eigen fabriek

Het is dus een goede keuze gebleken van Center Parcs om een regionaal bedrijf de klus te laten klaren. “Zeker als de Formule I in je eigen achtertuin plaatsvindt, help je natuurlijk met alles wat je in je macht hebt graag mee om alles op tijd in kannen en kruiken te krijgen.” Groot voordeel is dat Hein alle kunststof kozijnenramendeuren en schuifpuien vanuit de eigen fabriek (op maat) maakt en kleurt. Met wat mannetjes meer, kun je bergen werk verzetten en wordt een te strakke planning alsnog gehaald.”

Klaar voor de toekomst

Hein is dankbaar dat hij de klus gegund kreeg van Center Parcs en kijkt terug op een prettige samenwerking. “De vakantiewoningen zijn klaar voor de toekomst. Nu de wereld nog.”