Kunststof kozijnen zijn hip

Geplaatst op 5 juli 2017

Kunststof kozijnen zijn hip - van der vlugt velserbroek - kozijnen en zonwering

De afgelopen jaren hebben minder mensen dan gebruikelijk geïnvesteerd in hun woning. Logisch: een euro kun je maar één keer uitgeven. Inmiddels zijn we met z’n allen een inhaalslag aan het maken om woningen te upgraden en duurzaam te renoveren. Met kunststof kozijnen, een dakkapel of veranda.

U hoeft Van de Vlugt niet wakker te schudden, want wij zijn niet in slaap gesukkeld in de rustigere tijd. We hebben ons juist voorbereid op de toekomst. We hebben kritisch naar ons bedrijf gekeken. Hebben geïnnoveerd en geïnvesteerd omdat we uit ervaring weten dat na een rustige tijd een explosieve tijd komt waarin alles ingehaald wordt. Daar zijn we nu klaar voor.

Meer kunststof kozijnen

Wij hebben ons familiebedrijf de afgelopen tijd flink onder de loep genomen en zijn erin geslaagd onze dienstverlening naar een nóg hoger niveau te tillen. Dankzij de uitbreiding van onze eigen Nederlandse fabriek kunnen we nu veel meer kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien maken in een korte tijd. Deze ontwikkeling werpt nu al z’n vruchten af: waar de levertijd bij bouwbedrijven is opgelopen tot 10 maanden, kunnen wij in 10 weken (inclusief bouwvakvakantie) leveren. U profiteert dus al binnen afzienbare tijd van duurzame, onderhoudsarme en isolerende kunststof kozijnen!

Kunststof kozijnen zijn hip

We krijgen in de showroom steeds meer vraag naar producten voor een  voor een industriële loft-sfeer waarin het ambachtelijke hoogtij viert. Staal is stoer, maar qua isolatiewaarde lever je in. Dankzij de kleuren (150) en structuren (metallic, hout of mat) creëer je met onderhoudsarm en isolerend kunststof bijvoorbeeld met de juiste maatvoering en tussenstijlen met gemak een industriële look.

Voor ieder type woning zijn kozijnen passend te krijgen bij de sfeer die je nastreeft. Voor een jaren dertig woning kies je bijvoorbeeld voor glas-in-lood in de kozijnen die groen met wit zijn in een robuuste en warme houtnerfstructuur. Speciaal voor u hebben we zes exclusieve trendkleuren die dankzij de laatste ontwikkelingen niet meer te onderscheiden van hout.

Duurzaamheid voorop

Behalve de inhaalslag die gaande is, zien we dat veiligheid en duurzaamheid steeds hoger op de agenda is komen te staan. Producten van duurzaam kunststof zoals kunststof tuindeuren of een schuifpui van kunststof zijn dus een hele logische keuze.

Bij van der Vlugt profiteert u van:

  • duurzame, isolerende en inbraakwerende kunststof kozijnen die niet van hout te onderscheiden zijn;
  • de keuze uit veel verschillende kunststof producten die wij passend maken in de stijl van uw woning;
  • korte levertijden;
  • het gemak om nooit meer uw kunststof kozijnen te hoeven schilderen.

Kom kijken in onze showroom in Velserbroek

Hebben we u geïnspireerd en wilt u nu ook graag een hippe kunststof kozijnen? Dan bent u natuurlijk van harte welkom in onze showroom in Velserbroek. De koffie staat klaar!