Geniet van de zomer in eigen huis en tuin

Geplaatst op 17 juli 2017

Zomer in eigen huis en tuin - vandervlugt velserbroek - kozijnen en zonwering

Wilt u ook het liefst de hele dag buiten zijn, heerlijk in de zon met een zachte bries door uw haar? In de lente en de zomer is dat prima te doen. Maar ook als de temperatuur het niet toestaat, is het heel simpel een stukje buiten naar binnen halen. Zo heeft u het hele jaar door het gevoel dat u in de tuin zit.

Verleng uw zomer in eigen huis en tuin

Met openslaande deuren betrekt u relatief eenvoudig uw tuin of balkon bij de woning. Deuren met glas tot aan de grond  zorgen niet alleen voor voldoende daglicht, maar geven ook het hele jaar door een mooi uitzicht op die prachtige tuin waar zoveel uurtjes werk in zijn gaan zitten. En in de zomer gooit u de deuren lekker open voor flink wat frisse buitenlucht. Heeft u een kleine tuin of balkon? Dan nemen openslaande deuren misschien teveel plek in. In dat geval biedt een vouwwand uitkomst. Deze glazen wand vouwt in als een accordeon, waardoor op een compacte manier een grote opening naar uw tuin of balkon creëert.

Licht en buitenlucht

Ook is het mogelijk om uw huiskamer te verlengen met een veranda. Zo geniet u zowel in het voorjaar als het najaar van het buitenleven in eigen tuin. U zit heerlijk beschut op uw veranda onder de glazen overkapping. Een veranda is de ideale terrasoverkapping om vanaf het vroege voorjaar tot diep in het najaar lange avonden op uw terras door te brengen. Breekt er onverhoopt een regenbui los? U kunt de gezelligheid gewoon onder uw terrasoverkapping voortzetten.

Oók buiten zitten met Nederlands zomerweer

Zelfs tegen het inregenen hebben wij een oplossing: zijwanden onder uw terrasoverkapping. Met zogenaamde spiekozijnen kunnen  de zijwanden van de veranda over de volledige hoogte uit één stuk worden beglaasd en sluit het naadloos aan tegen het dak van uw veranda.

En wilt u uw veranda ook aan de voorzijde dicht zetten? Kies dan voor een met glazen panelen. Ideaal: bij mooi weer schuift u de glazen panelen open en bij nat of koud weer sluit u deze. U profiteert daarmee ook van veel lichtinval én u kunt lekker naar buiten kijken.

Kom kijken in onze showroom

  • U heeft de keuze uit veel verschillende producten die wij passend maken in de stijl van uw woning;
  • we adviseren u ook graag over duurzame, isolerende en onderhoudsarme kozijnen die niet van hout te onderscheiden zijn;
  • wij hanteren korte levertijden;
  • en we geven u graag extra vrije tijd in de zomer, want bij de keuze voor onderhoudsarme kozijnen hoeft u niet meer te schilderen.

Hebben we u geïnspireerd? Dan bent u natuurlijk van harte welkom in onze showroom in Velserbroek. De koffie staat klaar!