Kunststof kozijnen specialist met uitgebreide showroom in Velserbroek

Geplaatst op 4 augustus 2022

Kunststof kozijnen - Van der Vlugt Velserbroek - kozijnen en zonwering-wie zijn wij - kunststof kozijnen specialist

Ongekend veel mensen kiezen voor kunststof kozijnen. Behalve van meer woongenot profiteert u met onze isolerende producten direct van een lagere energierekening. Om iedereen deze kans te bieden, focussen wij ons volledig op kunststof kozijnen, ramen, deuren, schuifpuien en de bijbehorende raamdecoratie . Bezoek uw kunststof kozijnen specialist.

Al onze producten zijn afkomstig uit onze eigen moderne Nederlandse fabriek GevelNed. Dat betekent dat we samenwerken met collega’s met hetzelfde DNA. Hierdoor bent u zeker van een kwaliteitsproduct en heldere afspraken.

Focus op kunststof kozijnen

Doordat wij ons focussen op kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien, kunnen we het proces strak inrichten zodat de betreffende specialist u snel, goed en eerlijk van dienst kan zijn. Waardevol voor zowel particulieren als voor professionele klanten. We informeren en ondersteunen aannemers graag in hun advies. De bewoners zelf is natuurlijk ook van harte welkom in onze showroom om de mogelijkheden van kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien te bekijken.

Schuifpuispecialist en voordeurspecialist

Werkvoorbereiders weten waar ze over praten, zij zijn hele dagen bezig met inmeten. Onze monteurs doen niets anders dan kunststof kozijnen,  ramen, deuren en schuifpuien plaatsen dus ook zij weten van de hoed en de rand. Dankzij onze focus profiteert u van de kennis en kunde van onze volwaardige schuifpuispecialist en voordeurspecialist.

Kunststof kozijnen voor zowel de particuliere als de professionele klant

Onze kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien staan in verschillende kleuren, structuren en stijlen in volle glorie geëtaleerd staan in onze showroom. Daardoor zijn wij in staat de wens van de klant om te toveren in een product. Er is dankzij de ongekende mogelijkheden voor ieder wat wils. U hoeft niet vanaf een klein stukje kozijn te oordelen of u bijvoorbeeld de houtlook of kleur mooi vindt. U ziet in onze showroom een volledig kozijn, zo is vooraf glashelder waar u precies voor kiest en wat u kunt verwachten.

Bezoek onze showroom

Woont u in Haarlem, Spaarndam, Velsen en omstreken? En bent u op zoek naar een voordeurspecialist of schuifpuispecialist? Neem dan gerust contact met ons op of bezoek onze showroom aan de Broekerdreef 134-140 in Velserbroek.